Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1659968114601.webp

@tuchel

Trabzonspor, Mario Lemina ile anlaştı​

Trabzonspor, Gabonlu orta saha Mario Lemina ile anlaşmaya vardı. Orta sahasını güçlendirmek için harekete geçen bordo-mavililer, eski Galatasaraylı oyuncuyla el sıkıştı. Nice ile bonservis pazarlıkları devam ediyor.​

‘’Aptal’’sın demedim. Aptalca konuşmalara gerek yok dedim. Tanımadığın birine niye takılıyorsun madem öyle? Neyse, uzatmaya gerek yok.
"Aptalca konuşma" ne demek? Aptalların yaptığı konuşma.

Özür dilemelisin. Yaşının adamı olmalısın.

Hmm Nianzou aslinda U-21 kontenjanina uyuyor Bayern'den ayrilmak istiyomus. Nasi bi herif bu

Trabzonspor, Gabonlu orta saha Mario Lemina ile anlaşmaya vardı. Orta sahasını güçlendirmek için harekete geçen bordo-mavililer, eski Galatasaraylı oyuncuyla el sıkıştı. Nice ile bonservis pazarlıkları devam ediyor.​

Haydaaa...

Avcı çok tehlikeli bir adam.

Offf. Mesai bitimini bekliyorum.
:asd:

fofanayı ilk geldiğinde izlemiştim. çaylak görüntüsü vardı hata yapıyordu sonra sakatlandı zaten. geçen sene leicesteri hiç izlemedim çılgın mı attı da 60 70mye chelseaye gidiyor anlam veremedim. korkunç paralar bunlar yaw
Chelsea istiyor diye. Barca iyi çözdü Kounde'yi mesela, Fofana'nın 75e gideceğini gören Sevilla taraftarları şu an deliriyordur Kounde nasıl 50ye gitti diye.

Her seviyede aynı olaylar yaşanıyor işte.

Leicester'a Nelsson'u pazarlamayı denemek lazım.

fofanayı ilk geldiğinde izlemiştim. çaylak görüntüsü vardı hata yapıyordu sonra sakatlandı zaten. geçen sene leicesteri hiç izlemedim çılgın mı attı da 60 70mye chelseaye gidiyor anlam veremedim. korkunç paralar bunlar yaw

Müthiş oynarken ağır sakatlandı. Döndü, tekrar müthiş oynuyor. 85m pounddan bahsediliyor şu an.

Neden yapacak birsey olmasin ki? Gitmek mi istiyorsun? O vakit bizim istedimiz parayi getirirsin dersin, yok ilaki gitmek istiyorum dersen cikarirsin kontratini ve önüne koyar dersinki bu senin mi imzan?
Ben de aynı fikirdeyim. Varsa öyle bir şey getir parayı defol denmeli.

Sadece gitmek istediğini belirttim.

Lemina Trabzon'da iş yapar ama Trabzon'un oyunu aşırı sıkıcı duran top dışında çok etkili olamadılar ilk maçta. Bu sene ilk 3'te zor olurlar Avrupa'yla birlikte.

chilwellle birlikte akıyorlardı önce capraz bağ şimdi de aşil koparmış çok üzücü
Çok şanssız bir arkadaş. İlk sakatlandığında birkaç sene önceydi sanırım. O zaman dediğin gibi akıyorlardı.

Nelson'u 18'e, 20'ye satalım diyenlere soruyorum: transferin son haftalarında yerini kiminle ve kaça dolduracaksınız? Herkes geçmiş klavyenin başına aklına geleni yazıyorda, hiç mantık yürüten, hesap kitap yapan var mı?

Dünkü maçı izlediyseniz o adamın gitmesi halinde Marcao sonrası zaten zayıflamış durumda olan defans hattımızın çökeceğini görmüş olmalısınız. Bir planınız bir öneriniz var mı ki defansın bel kemiğini hem de çıkış opsyonunun altına satıyorsunuz? Amacınız nedir takımın şampiyonluğu kaybetmesi mi?

Marcao Nelsson varken 13. olduk. Stopere Denayer'i alırız ve şampiyon oluruz. Türkiye liginde ortalama stoperlerle şampiyon olabilirsin hücum hattın güçlü olmalı. Ben Nelsson'u beğenmiyorum zaten iyi teklife gönderilmeli.

Bütün Türk futbolu yaptığımız transferler üzerinden dönüyor ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt