Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber ne kadar doğru bilmiyorum da Nelsson'un tavrı haberdeki gibiyse bugün kendisiyle ilgili yaptığım tahminleri terse yatırdı demektir. Öyle kafana göre gitmek istiyorum diyemezsin , şartlar ortada. Kulüp sana yatırım yapmış , neden alıcıya gidip koz veriyorsun ? Şerefsiz kulüp de gidip oyuncuyla anlaşıp sonra kulübe yanaşıp bunu da koz olarak kullanıyorlar. 20 verseler dahi ben olsam bu kulübe topçu falan satmam bariz kötü niyet var ortada.

Ben nelsson,Abdulkerim,Luyindama ve Emin le idare ederiz diyordum ama Nelsson giderse isler degisir

Bizimkiler transferin son günlerinde Ali Koç kime teklif götürüyorsa fiyat arttırsın. İyice ders vermek lazım bu şımarıklara.

Kaan Ayhan falan Okakayla birebir oynayabilecek adam mı ya da Cornelius’la. Şuan bile yumuşak bir adam.

Yemin ediyorum Metehan daha iyi stoper, çok yerli adam arıyorsak Koray Günter’i alalım. Kaan Serdar Aziz kadar bile stoper değil.

Haber ne kadar doğru bilmiyorum da Nelsson'un tavrı haberdeki gibiyse bugün kendisiyle ilgili yaptığım tahminleri terse yatırdı demektir. Öyle kafana göre gitmek istiyorum diyemezsin , şartlar ortada. Kulüp sana yatırım yapmış , neden alıcıya gidip koz veriyorsun ? Şerefsiz kulüp de gidip oyuncuyla anlaşıp sonra kulübe yanaşıp bunu da koz olarak kullanıyorlar. 20 verseler dahi ben olsam bu kulübe topçu falan satmam bariz kötü niyet var ortada.
Şimdi tam sövecem, aynı şeyi bizim yaptığımız aklıma geliyor. :D

Bu arada hazırlıklara koştururken bakamıyorum Barış Alper’e teklif geldiyse kiralık değil satılık salmak lazım.

Onun şartlarında gelen hiç kimse onun kadar şans bulamadı. Işıltı bile vermiyor, fizikli futbolu bilmeyen adam. Ümraniye’deki Onur Ayık bile daha verimlidir muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt