- 16 Haziran 2010
- 204.196
- 156.319
- 6.838
2 stoper alınmalı bu gidişle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KaynakNelsson de satmis bizi he
O da mı holigan hea?Denayer ve Kaan'ı istediğimizi ninem de biliyor.
Emin sezonu kapattı diyorlar.metehan ya da eminden en az birinin çıkış yapması lazım..
Flamengo'yu temizledi seneye gidince kadro rahatlamış olacakJesus menejaerlerden komisyon almiyorsa Adam degilim net pis isler dönüyo
Şimdi tam sövecem, aynı şeyi bizim yaptığımız aklıma geliyor.Haber ne kadar doğru bilmiyorum da Nelsson'un tavrı haberdeki gibiyse bugün kendisiyle ilgili yaptığım tahminleri terse yatırdı demektir. Öyle kafana göre gitmek istiyorum diyemezsin , şartlar ortada. Kulüp sana yatırım yapmış , neden alıcıya gidip koz veriyorsun ? Şerefsiz kulüp de gidip oyuncuyla anlaşıp sonra kulübe yanaşıp bunu da koz olarak kullanıyorlar. 20 verseler dahi ben olsam bu kulübe topçu falan satmam bariz kötü niyet var ortada.
HY: "Denayer.."
GD: "Dur abi hepsini hemen verme bekle."
Kaan'ı beğenirim bu arada. Fundamental'ı bir Türk oyuncuya göre iyi. 3-4 milyona gelecekse iyi olurdu. 3 Türk mevzusunda epey esneklik sunardı.Denayer ve Kaan'ı istediğimizi ninem de biliyor.