Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.617
- 11.477
- 1.838
Şöyle bir şey var elimizde ama bizim yayın değilBeyler space yayınının linki falan düştü mü bir yere ? Sağa sola baktım bulamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle bir şey var elimizde ama bizim yayın değilBeyler space yayınının linki falan düştü mü bir yere ? Sağa sola baktım bulamadım.
Avukat deyince kulağa daha bir asil geliyor. Belki menajerler gibi yavuş değildir.Kiminin babası, kiminin menajeri, kiminin karısı, kiminin TR temsilcisi, kiminin avukatı hay ben böyle işin içine sokam.
Şimdi bu avukat bu transferden pay isteyip yatırır bizi :crushed:
Şöyle bir şey var elimizde ama bizim yayın değil
Onunda yavuşu gelir bizi bulur abi.Avukat deyince kulağa daha bir asil geliyor. Belki menajerler gibi yavuş değildir.
Buzdolabına küfür ediyor ya orada bende kaybettim kendimi.ahahahah altıma işedim![]()
![]()
![]()
Bunlar sözleşmesi 1 sene kalmış ve 11 in da pek düşünmedikleri Banega'yı bize vermemişlerdi. O transferi de bayağı bir beklemiştiksevillaya göre eli güclü olan biziz ama nedense bunu birtürlü kullanamıyoruz adamların stoperi yok istedigimiz parayı diretsek mecbur verecek
Depay gelirse depay oynar reis nasil kimi kesecek35 m değeri olan depayı çözemeyiz .hem gelicekseki sanmam nerede oynicak kimi kesicek
Beyler space yayınının linki falan düştü mü bir yere ? Sağa sola baktım bulamadım.
188. sayfadayım ben bekleyin