Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiminin babası, kiminin menajeri, kiminin karısı, kiminin TR temsilcisi, kiminin avukatı hay ben böyle işin içine sokam.

Şimdi bu avukat bu transferden pay isteyip yatırır bizi :crushed:
Avukat deyince kulağa daha bir asil geliyor. Belki menajerler gibi yavuş değildir.

Nelsson'dan en az 20m falan almak lazım. Bir de Luyindama satılıyorsa ikisinden gelen toplam parayla;

- 5-10m arasına hem kısa olmayan hem ağır olmayan olgun ve lider potansiyeli olan kendini belli oranda göstermiş 25-26 yaş civarı bir stoperi çekip monte etmek gerek. Böylesini bulmak zor, o yüzden gerekirse 10m bastırıp alacaksın. Kritik bir mevki çünkü, yanındaki partneri de Abdülkerim'ken oraya net bir adam koymak lazım.
- 5m civarına daha genç, potansiyelli bir rotasyon stoperi çek. Solda da oynayabilen sağ ayaklı biri olursa daha iyi olur.

Bunlardan bağımsız, gerektiğinde sahada 3 yerli oyuncuyu oynatabilmemiz için 1 tane güvenilir yerli bulmamız şart. Stoper olur, sağ bek olur, sol bek olur, kanat olur. Şu an adeta 3 tane yerli oyuncumuz var. Diğerlerinin hiçbiri ilk 11 oynatılabilecek seviyede değil. Yani atıyorum Berkan var ama Abdülkerim cezalı diye yerine yabancı stoper oynatabilmek için Torreira'yı kesip Berkan'ı koyamazsın, ya da Mertens'i kesip Akbaba'yı koyamazsın. O yüzden ya Kerem-Yunus-Abdülkerim'i net şekilde yedekleyecek; ya da arada bir sıkışınca 1-2 maç Dubois veya PVA'yı kesip oynatman sorun yaratmayacak çok net yerliler lazım.

35 m değeri olan depayı çözemeyiz .hem gelicekseki sanmam nerede oynicak kimi kesicek

Sevilla buldu enayi kulüp yapıştı bırakmıyor başkası böyle stoperlerini 25'ten aşağı vermez 2sinden 50m kazanırdı. Biz 2 sinde 25 zor alacağız nerdeyse

Nellson marcao gibi değil,marcao iyi futbolcu ama gevşek karakterli gibi biraz.Nellsonun gitmek istiyorum gibi bir tavrı olmadığını düşünüyorum,haluklar grilishden beri paso sagdan soldan duyup uyduruyor zaten..

Ulan şu fner insanı iyi neşelendiriyor Vala! Haftaya paşa bunların arka bahçesi kazanırlar ama sonraki maç onyekuru ve belhanda dikkatinizi çekerim:) sonrada Konya deplasmanı bu savunmayı bozmazlar inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt