Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kanat alip keremi ikinci forvet olarak kullansak nasil olur? Kovacevic nihat ikilisi gibi etkili olabilir bence

Yine geçiriyor. O +3 tamamen yalan hayali "bonus" %100.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevilla taraftarının bir kısmı kötülerken bir kısmı da alınmasını istiyor resmen adamların stoper tandemini kuruyoruz 2 sene sonra 50'şer m euro'dan EPL'ye satarlar.

Erden Timur ve bu transferlerde kimlerin emeği geçtiyse hepsine teşekkür ediyorum. Torreira gibi bir adamı bu yaşta Avrupa'da olmayan bir takıma getirmek çok zordu bu ülkeye Sneijder'den sonra gelen en genç ve büyük topçu olduğunu düşünüyorum. Genel de Güney Amerikalılar burada kalıcı oluyor uyum sağlarsa 8 sene önlibero da tonla kupa kazanır. Muslera yengemize söylesin bir tane de Torreira'ya birini bulalım o da burada bir hayat kursun.

daha 2-3 gün önce, gustavo henrique GS'ye karşı kornerlerden hattrick yapar, GS'li oyuncular çok kısa falan yazıyorlardı asljfhdasl
Maçı izlerken Ümraniyeli topçu yetişemeyince topu orta sahaya verecek sanmıştım gitti tribünlerin üstüne abandı bu adam yapsa yapsa kendi kalesine hattrick yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt