Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.649
- 91.811
- 5.093
Rahmetli hakkında kafa açmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahmetli hakkında kafa açmayalım.
fb osayiyi satmış diyolar
AlacagizKanat lazım. Kerem'le bu sezon g-i-t-m-e-z.
Kluivert olmasında. Kluivert sevdasını anlamış degil. Herif doğru düzgün futbol oynanılan liglerin hiç birinde tutunamamis gelip bizim çoban Ligi'nde mi performans gösterecek? Üstelik maliyeti de fazla. Ben ISTEMIREM.Alacagiz
Ali zirvaliyordu isim vermeden, bazi oyunculara reddelimeyecek teklifler var falan diye. Osayi'dir inş. bu, çok önemli değil kaça gideceği, yerini dolduramazlar.fb osayiyi satmış diyolar
ulan hala gülüyorum ya asjlghflkashjf

Bir de topu tribüne atıyor tam anadolu topçusu hatta abartı olmasın 2'nci lig topçusu![]()
Maçı izlerken Ümraniyeli topçu yetişemeyince topu orta sahaya verecek sanmıştım gitti tribünlerin üstüne abandı bu adam yapsa yapsa kendi kalesine hattrick yapar.daha 2-3 gün önce, gustavo henrique GS'ye karşı kornerlerden hattrick yapar, GS'li oyuncular çok kısa falan yazıyorlardı asljfhdasl
Maçı izlerken Ümraniyeli topçu yetişemeyince topu orta sahaya verecek sanmıştım gitti tribünlerin üstüne abandı bu adam yapsa yapsa kendi kalesine hattrick yapar.