Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş dünyada stoper kıtlığı başladı.Dün Fener 'in yeni stoperleri görünce (Kim sonrası) bir an tirsmadim değil isimsiz cisimsiz yeni oyuncu felan alırız tutmaz diye.Vida'yi alıp oynatsak olurmuş 2 sene idare ederdi (AEK'ye ucuz bir maliyete gitti).FB,BJK ve TS de stoper arıyor,Kaan Ayhan elzem oldu sanki hazır yedekte bekletelim.Lyundama zaten hiç gitmesin 2,3'e.İyi takımla daha iyi olur.

Trabzon 1 lige yükselmis Istanbula karsi

Besiktas evinde 10 kisi kalmis transfer yasagi olan kayseriye karsi

Fenerbahce 1 lige yükselmis 7 milyon transfermarkt degeri olan ümraniyeye karsi

Galatasaray gecen sezonun en formda takimi 35 derece zorlu antalya deplasmani ve mertens torreira dubios gibi eksik oyunculara 3 puan almasi.

bu hafta GS kazandi!!

25 milyon serbest kalma bedeli olan oyuncuma, stoperini daha yeni 50 milyona satmış kulüp gelip 15 teklif etse küfür kıyamet kalkardım masadan. Topçunun da kapı gibi sözleşmesi var.
Kesinlikle katılıyorum adamlar akşam pazarı muamelesi yapıyo bize resmen

Bi 10 numara birde hem stoper hemde onliberoyu yedekleyecek âdam almamiz lazim...hersey şahane diye düşünüp gevşememesi lazim yönetimin..sergio veya torreira bi sakatlansa taylani izleriz yine.

Bi 10 numara birde hem stoper hemde onliberoyu yedekleyecek âdam almamiz lazim...hersey şahane diye düşünüp gevşememesi lazim yönetimin..sergio veya torreira bi sakatlansa taylani izleriz yine.
nelson kalirsa tecrubeli bir avrupali stoper
giderse direk oynayacak ust duzey bir stoper bir de yedek stoper almali yedek icin kaan ayhan maliyeti uygun olursa olabilir ama 2m euro maas haketmiyor o adam

1. Depay hayali kuran arkadaslar biraz dunyaya donun. Depay felan gelmez. Dangalak twitter hesaplari sirf etkilesim alicak diye boyle yapiyor.

2. MALang Sarr kardesimize ana avrad sovuyor chelsea taraftari, bide adam sol stoper.

3. Nelsson 24.5+20%.
Chelsea premier ligte sövüyor, biz stsldeyiz. Biz dünyaya döneriz ama sen de Türkiye ligine dön bu senelik sadece.

Emin Bayram a ne oldu, hazırlık maçında sakatlık yaşadı deniyordu.

Ayrıca lisansı çıkarıldı mı

Ben geçenlerde bunu söylediğimde linç ediliyordum nerdeyse. Neymiş efendim çoluk çocuk mu yetiştirecekmişiz, oyuncu satmaya gerek yokmuş sportif başarıyla gelirlerimizi artırmamız gerekiyormuş.

Geçen sene ''çok iyi işler yapılıyor, parlatıp satabileceğimiz genç oyunculara yönelmek çok doğru'' diyen adamlar, bu sene tecrübeli adamlar aldık diye çoluk çocuk mu yetiştireceğiz diyorlar. Valla bizim de çok enteresan bir taraftar kitlemiz var anlamakta zorlanıyorum bazen.
Real, Barca, Bayern, Liverpool, City vs vs. yanlış yapıyor zaten 17 18 yaşındaki çocukları koyarak. Boşver ya öyle konuşanları da sal gitsin takmaya gerek yok. Bıraksan herkes Einstein. Günün sonunda, doğru 1 tane. Doğru olan da bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt