Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam anlıyorum, tecrübeli bir takım oluşturup direk şampiyonluğu hedefliyoruz. Gayet güzel. Fakat bu oyuncuların arasına da 2-3 tane 20-23 yaş aralığında potansiyelli futbolcu koymamız gerekiyor. Kerem gibi, Boey gibi, Nelsson gibi. Örnek veriyorum.

Bu konuda ağırdan aldığımızı düşünüyorum. Eldeki potansiyelli ve genç oyuncuları satıyorsan yerine benzerlerini koyman lazım ki seneye de satabileceğin oyuncun olsun.
100 % haklisin, ama belki gözden kacirmamamiz gereken kisim bunu su anda yapabilecekleri bir zaman araligi olmadi. Bence seneye yazin transfer doneminde bizim bu beklentilerimizi karsilayacaklar. Cünkü bu tarz yildiz olabilecek oyuncular belki coktan gidecekleri yerlere gittiler yil icinde söz kesip.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erden Timur'un bu açıklamasını şöyle yorumladım. Nelsson beklediğimiz fiyatlara gitmeyecek ve bu açıklamalarla yolunu yapıyor şimdiden. Gitmek istiyordu, yapacağımız bir şey yoktu demeye getirecekler. Vaziyet kötü, kendimizi hazırlayalım 12-15 milyon euro'lara. Bir kaç gün sonra görürsünüz.

Erden Timur'un bu açıklamasını şöyle yorumladım. Nelsson beklediğimiz fiyatlara gitmeyecek ve bu açıklamalarla yolunu yapıyor şimdiden. Gitmek istiyordu, yapacağımız bir şey yoktu demeye getirecekler. Vaziyet kötü, kendimizi hazırlayalım 12-15 milyon euro'lara. Bir kaç gün sonra görürsünüz.
Mehmet Ocak ve Mustafa Aslantaş'ı Avrupa şampiyonu olduğumuzda alıntılamayı nasib et Ya Rabbi

Bonus falanla satarlarsa valla yönetim gözümden düşer. Sat en az 19!milyon net paraya iyidir. Gidip saçma sapan Bonus falan sinir oluyorum

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Timur doğru gidiyor. Falsosunu görmedim. Umarım bahsettiği Avrupa Kupası hedefi gerçekleşir. O kararlılık görünüyor.

Mesela Burak Elmas da büyük teveccühle gelmişti fakat daha ilk haftadan falsolar vermeye başlamış sonra da hüsrana dönüşmüştü.

bizim takımdan her gitmek isteyen gidecek mi yani? seneye torreria da gitmek isterse o da gidecek ozaman. Her sene yeni takım kurulacak! böyle olmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt