Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.444
- 10.684
- 1.338
Bir sürü şahane transfer dedikleri de 0 bonservisle alınmış/kiralanmış asgari ücretle oynayan elemanlar :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef 30'a gel35 milyon € gibi komik bir bedele marcao - nelsson tandemini kuran keltoş monchiyi tebrik ediyorum.
seneye bunları da 80-100 liraya satarlar...
Ya İnter kurtulmak için 7 milyon euro tazminat ödemiş. Öncesinde Man Utd da tazminat ödemeiş kurtulmak için. Daha neyi konusuyoruz.Ben de istekli değilim Sanchez için, adamın son 4 yılda oynadığı süre belli. Gelse isteyeceği para belli. Karşılığını alır mıyız soru işareti. Ama geçen seneki oyununa baktım adam hala diri, hala ikili mücadelelere giriyor, hala skor yapabiliyor. Yani çöp kamyonu gibi davranmanın alemi yok.
Ben futbol konuşuyorum seni bilemem.Ya İnter kurtulmak için 7 milyon euro tazminat ödemiş. Öncesinde Man Utd da tazminat ödemeiş kurtulmak için. Daha neyi konusuyoruz.
Sanki sevilla bilmiyomu gitmek istedigini coktan ayarladi oyuncuyu. Dese nolur demese.Aferin başkanıma Sevilla'nın elini güçlendirsin iyice.
''Nelsson kadromuzdaki en önemli oyunculardan biri ve satmayı düşünmüyoruz'' diyeceği yere söylediği lafa bak. Yok vallahi biz adam olmayız. Satma konusunda özellikle
Ben futbol konuşuyorum seni bilemem.
taylan kalır muhtemelen yaŞu Taylan, Cica, Omar, Ömer, Emre T, Oğulcan gibi çöplerden kurtulsak, maaşlarından çıksak bir transfer daha yaparız.
Kadroda isimlerini görmek bile insanı dehşete düşürüyor.
Aynen öyle. Düdük çalmak sonuna kadar hakkı.Adam senelik 72milyon TL veriyor, stad isim sponsorluguna. Bu 4milyon avro para yapiyor. Bu parayi direkt Mertens'e bagladik. Daha bonuslar felan aciklanmadi.