Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyi as stoper olamaz, o intibayı kesinlikle bırakmadı. Luyiyi de yollayıp komple bi temizlik yapmak şart

renktaş diğer looser çöpler gitsin de gerekirse Luyi de gitsin.

Stoper satabiliyoruz gördük, gerekirse yüksek bonservis verelim, maaşı 1 M'yi geçmeyen max 26 yaşında birini alırsak yine satarız her türlü

bu şekil döngüyle anca kurtulur kulüp

@Moderatör

Şu seviyesizi atın konudan

344A4790-A177-4C78-9FFD-9BA736C6832C.webp

ne yazık ki nellsonu satmak mecburiyetindeyiz
klüpte para kalmadı
24 harcadık bonservislere ki daha harcayacağız gibi görünüyor , Marcao'dan gelen 12 .oktan bitti

Mohammed 4 milyon €
Kazımcan 1 milyon euro
Abdulkerim 3 milyon euro
Dubois 2.5 milyon euro
Oliviera 3 milyon euro
Midtsjö 3.5 milyon euro
Torreira 6 milyon euro
Seferoviç 1 milyon euro

Sabchez değilde atletik Onyekuru vari rakibide yoran bir adam olabilir
Haji Wright gibi defansı gezdiren yoran bir kanat ama olabilir

Bir Galatasaraylı nasıl Erden Timur gibi fanatik ve taşın altına her türlü elini hatta gövdesini sokan sıfırdan gelmiş(dede parası değil)profesyonel bir adama daha 80 günlük yöneticilik serüveninde her şey olumlu ilerlerken bu kadar rahat sallayabilir art niyetli değilse? Bunu biri bana açıklayabilir mi? Tıkandım. İçimizdeki İrlandalılar?

Aşağıdakine sallayan herkese sallar renktaşım. Bu aslında biraz Galatasaraylı olmak da sayılır. Her yönetimin, hocanın, başkanlığa gelenin istim üstünde olması ve başarısız olursa def edileceğini bilmesi bence biz yapan yönlerden biri. Tabi ayarında yapılmalı. Ki bence eleştiren taraftarlar da bizi doğru yönetilmeye iten güçlerimizden, kültürümüzden sadece biri. (Son dönemlerde oluşan Fatih Terim tapınırlığını es geçerek ve imparatorumuzu çok severek söylüyorum.)

Yalnız bizde iyi gideni bozmak yok pek. İyi gidince kenetleniyoruz. Kırmadan üzmeden safları sıklaştırıyorız. 80 günlük de olsa, bütün vücudunu da koysa yanlış yaptığında eleştirileceğini biliyordur zaten fanatik, tribünden gelme Erden bey. Sorun etmiyordur bile. Bence tabi.

1.jpg

Ben de koymuşum işin o tarafına da bu GKdekilerin ağzı torba değil, yarın öbür gün bi dengesiz ortaya bi iftira adamı küstürürler. Erden bey gördüğüm kadarıyla duygularıyla hareket eden biri
Valla dürüst olsan da iftira atıyorlar, şerefsiz olsan da.

O yüzden işimize geldiği gibi hareket edelim. Ağzı olan yine konuşacak zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt