Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.947
- 12.884
- 2.538
Nelsson'u da Marcao gibi uc kurusa satarsak cok uzulecegim. Ayni hataya dusmeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kim knkSanchez yem olabilir. Marsilya ile imzaladı imzalanacak diyorlardı. Stopere iyi bir isim gelecek bence. Arjantinli eleman vardı baya hırslı o olabilir belki.
aynen öyle söylediErden Bey yıldız transferi muhabbeti geçerken "bundan sonra da böyle olacak" gibi bir ifade kullandı değil mi? Bir tek ben mi duydum?
Nelsson gitmek istediğini Sevilla Rodopların yayından öğrenmiştir evet.erden timur bir yöneticiye göre çok fazla içten ve samimi konuşuyor kalbinden geçenleri söylüyor tam bir taraftar gibi. gayet güzel ve özlenen bir yaklaşım. bu durum bizim kalbimizi çalıyor doğru ama mesela nelsson konusunda gitmek istediğini söylemek bize kafadan 2milyon eksiye düşürür. alexis içinse belki kendi hayalidir birşey diyemem yada galatasaray isminin avrupa da tekrar ses getirmesi ve bilinirliğinin arttırılması için olabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanchez yedek kalmaz bence2 senedir en cok izledigim takimlardan birisi Inter. Sanchez eskisi gibi olmasa da bitik degil. Buraya gelirse rotasyon olacagini bile bile gelecektir. Normalde yedek oyuncuya bu kadar verilmez fakat amaç ilk senede sampiyon olup 2024 secimine daha umutla girmek gibi.
Eminim Okan Buruk'un da en cok izledigi lig Italya ligidir. Guvenmekten baska care yok.
Ben hala Depay icin umutluyum. Juve de gitsin EPL'den daha iyi birisine para gömsün.
dün mesajda yazdıydım facundo diyeo kim knk