Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timur bir yöneticiye göre çok fazla içten ve samimi konuşuyor kalbinden geçenleri söylüyor tam bir taraftar gibi. gayet güzel ve özlenen bir yaklaşım. bu durum bizim kalbimizi çalıyor doğru ama mesela nelsson konusunda gitmek istediğini söylemek bize kafadan 2milyon eksiye düşürür. alexis içinse belki kendi hayalidir birşey diyemem yada galatasaray isminin avrupa da tekrar ses getirmesi ve bilinirliğinin arttırılması için olabilir.
Nelsson gitmek istediğini Sevilla Rodopların yayından öğrenmiştir evet.

Sevilla artık düşman takımdır bizim için.

1. Marcao
2. Acuna
3. Montiel
AB pasaportu olmiyan 3 isim. 3 isimde bir yere gitmicek. Yani Sevilla mecbur.

25de diretmek lazim.

2 senedir en cok izledigim takimlardan birisi Inter. Sanchez eskisi gibi olmasa da bitik degil. Buraya gelirse rotasyon olacagini bile bile gelecektir. Normalde yedek oyuncuya bu kadar verilmez fakat amaç ilk senede sampiyon olup 2024 secimine daha umutla girmek gibi.
Eminim Okan Buruk'un da en cok izledigi lig Italya ligidir. Guvenmekten baska care yok.
Ben hala Depay icin umutluyum. Juve de gitsin EPL'den daha iyi birisine para gömsün.

Stoper piyasası bu durumdayken, B planımızda kim var acep? Eskiden bizimle ismi geçenlere de baktım ama neredeyse herkes transfer yapmış.

Luyindama’ya da teklif varmış 2.5-3 milyon euro

Bariz belli Denayer+Kaan ve elit stoper alacaklar ikisi giderse.

Denayer düşmezse 1.5-1.8 bandına olmaz tabi.

Senelik 2.5 bekliyormuş ama bize gelirse yedek kalma şansı var.

Antrenman formaları çok seksi bu yıl, satışa çıkarsalarda alsak

2 senedir en cok izledigim takimlardan birisi Inter. Sanchez eskisi gibi olmasa da bitik degil. Buraya gelirse rotasyon olacagini bile bile gelecektir. Normalde yedek oyuncuya bu kadar verilmez fakat amaç ilk senede sampiyon olup 2024 secimine daha umutla girmek gibi.
Eminim Okan Buruk'un da en cok izledigi lig Italya ligidir. Guvenmekten baska care yok.
Ben hala Depay icin umutluyum. Juve de gitsin EPL'den daha iyi birisine para gömsün.
Sanchez yedek kalmaz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt