Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin hayalleri var, ne güzel hayat anasını satayım ya! Bizim de var taraftar olarak. Şahsileştirirsek 40 tane V.Secrets mankeniyle aynı anda beraber olabilirim heralde parasını verdikten sonra. Hah, sende 25'i getir ve git kel kafasına sallandırdığım Monchi'nin yanına.

Satmayın kardeşim. Sarı öküzü verdik, o gazla bu da geldi. 25'ten bir kuruş aşağı SATMAYIN !!

Ben de istekli değilim Sanchez için, adamın son 4 yılda oynadığı süre belli. Gelse isteyeceği para belli. Karşılığını alır mıyız soru işareti. Ama geçen seneki oyununa baktım adam hala diri, hala ikili mücadelelere giriyor, hala skor yapabiliyor. Yani çöp kamyonu gibi davranmanın alemi yok.
Ya İnter kurtulmak için 7 milyon euro tazminat ödemiş. Öncesinde Man Utd da tazminat ödemeiş kurtulmak için. Daha neyi konusuyoruz.

Sancheze benden veto.

Kanat forvet oynayan genç ve dinamik isimlere yönelmeliyiz.

Stoper işi can sıkmakta ama lig için Luyindamaya bile razıyım. Yani en azından fbli gustavo gibi bir şey almayalım da

yalnız erden başkan mertens için juventusun 5 milyon euroluk teklifini gözlerimle gördüm dedi.

juve bu yaşta bir oyuncuya bu bedellere çıkıyorsa bir bildikleri vardır. hala top seviyede olabilir.

Aferin başkanıma Sevilla'nın elini güçlendirsin iyice.

''Nelsson kadromuzdaki en önemli oyunculardan biri ve satmayı düşünmüyoruz'' diyeceği yere söylediği lafa bak. Yok vallahi biz adam olmayız. Satma konusunda özellikle
Sanki sevilla bilmiyomu gitmek istedigini coktan ayarladi oyuncuyu. Dese nolur demese.

Stoperi içten çözebiliriz aslında, doğru bir yaklaşım ile Luyindama toparlayabilir, Metehan ve Emin yedekte idare eder, tek lig ve kupa oynayacaz ne de olsa.

Şu Taylan, Cica, Omar, Ömer, Emre T, Oğulcan gibi çöplerden kurtulsak, maaşlarından çıksak bir transfer daha yaparız.

Kadroda isimlerini görmek bile insanı dehşete düşürüyor.
taylan kalır muhtemelen ya

gerisi gider gitmeli. omarı kim ister onu bilmem ama omar bizim ona yaptığımız iyiliği boşa çıkarmayıp sözleşmesini karşılıklı feshetmeli bir kuruş para almamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt