Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

herkes almak istiyomuş iyidir heralde

reis bu gencoya az once ben de bu sitede denk geldim.

herif geçen sezonu sakat geçirdiği için elemiştim
1660039261457.png

Son düzenleme:
Stoper için bakilacak bolgeler şunlar.
Isveç, polonya, danimarka, norveç, izlanda
Hızlı, temas futbolunu seven 24 yaş civarında elbet bulunur.
Nelsson için de ahlayıp vahlamaya gerek yok. Bütün futbolcular burayı bir sıçrama çıtası olarak görüyor bu çok güzel bir durum taviz vermeden 20 milyon pesin paraya alıp gitsinler.
Nelsson abdulkerin ikilisi uyumlu bir ikili olmadılar maalesef. Orada değişiklik olacağının sinyalini almıştık.
Nelssonla konuşursun durumu anlatırsın hayır diyeceğini sanmıyorum. Sen zaten yadek stoper alacaktın bu dediğim bölgelerden bir oyuncu alırsan nelssonun gidişinde dert etmezsin. Transfer döneminin sonu geldikçe sevillanın götü daha çok yanar 25 milyonu yatırıp alırlar. Dik duracağımıza eminim.

Benim anladığım kadarıyla biz Sevilla'nın önce oyuncuyu ikna et sonra klubü satışa zorla politikasından memnunuz. Bu konu hakkındda tek olumsuz söz duymadım yönetimden. Galatasarayın geleceğine yönelik yatırım diye yola çıkılan projesinden 2 si bir anda gerçeğe dönüştü ve ciddi paralar kazanılacak gibi duruyor. Şu ana kadar alınan futbolculara eyvallah ama yine geleceğe yönelik potansiyelli oyuncular almazsak sat bir villa sat bir daire geyikleri kurup burda birbirimize hayal satmaya devam ederiz.

Torreira için arsenal kapıyı 18m € dan açmış,15m€ dan aşağı vermem demiş.
Gerçekten müthiş bir transfer oldu bu şartlarda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merih demiral gelsins diyenler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

genç teknik direktör candır ya, antrenmanda ki enerjiye bak, oyuncularla beraber ne güzel takılıyor okan hoca.

Bi arkadas ile iddaaya girmiştim. Ben Nelsson 10 üzerine gidecek diyordum o gitmeyecek diyordu da arkadas kimdi onu unuttum mk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt