Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.813
- 912
- 1.683
nelson gibi gene oralardan iyi oyuncu alamazmıyız? yokmu nelsın gibi ileriye yatırım yapabilecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak bu yaşanır. Nelsson 25'e gitse, Ali Koç Slazai'yi 26'ya verdirtir. Aziz Yıldırım bu adamın yanında salon beyefendisi kalır.Şimdi iyi izleyin nelsson 20ye gitsin güya 25e slazai'yi satacak. Adamda efsane kompleks var

fminside ye gir oyuncu adını yaz bak knk acaip bir şey. mobil olmasam atardım ss![]()
Andrea Carboni - Oyuncu profili 25/26
Andrea Carboni, 25, İtalya ➤ AC Monza, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 4 Şub 2001, Sorgono, İtalyawww.transfermarkt.com.tr
Aynen öyle Afrikalı stoperlerde fizik ve hızdan başka birşey yok.Stoper dediğin Avrupa'lı olur arkadaş. Luyi haricinde iyi performans veren bi Afrika'lı stoper olmadı bu ligde daha. En azından benim yaşımın yettiği ölçüde görmedim.
Brezilya'dan da iyi stoper çıkıyor ama onların da çoğunu daha 17-18 yaşında ismi bilinmiyorken alıp kendi futbol iklimlerinde eğitiyorlar ve gelişimlerini Avrupa'da gerçekleştiriyorlar.
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama
Tekrar olmasın diye dedim. İyi bariyok kanka ilk sensin
oha Nesta lan bufminside ye gir oyuncu adını yaz bak knk acaip bir şey. mobil olmasam atardım ss
afrikalı stoperleri sevmem. rigobert song hariç. katılıyorum yorumunaStoper dediğin Avrupa'lı olur arkadaş. Luyi haricinde iyi performans veren bi Afrika'lı stoper olmadı bu ligde daha. En azından benim yaşımın yettiği ölçüde görmedim.
Brezilya'dan da iyi stoper çıkıyor ama onların da çoğunu daha 17-18 yaşında ismi bilinmiyorken alıp kendi futbol iklimlerinde eğitiyorlar ve gelişimlerini Avrupa'da gerçekleştiriyorlar.
NedenNahoş !!!
son senesi ve geçen sene menüsküs yırtıp sezonu boş geçmişBecir Omeragic icin 10m isterler herhalde