Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O da tehlikeli sakatlıklar yaşamış ya, soru işareti bi isim
evet biraz öyle, dordmund-milan gibi takımlar ilgilenmiş bundan önce, eğer aldıktan sonra kaza bela yaşamazsa rahatlıkla pazarlayabiliriz ama risk seviyesi biraz ortalamanın üzerinde sanki bu transferde bilemedim. Kaan Ayhan'la beraber transfer edelim diyeceğim ama onda da Nelsson'dan gelen parayı bildiğin bu ikilide bitirmiş oluyorsun mantıklı değil

Sacha Boeyi beğenmeyenler var hala. Adam bence iyi oynuyor. Omar ne yapıyor Allah aşkına. Sacha Boey ile Dubois yeterli bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet biraz öyle, dordmund-milan gibi takımlar ilgilenmiş bundan önce, eğer aldıktan sonra kaza bela yaşamazsa rahatlıkla pazarlayabiliriz ama risk seviyesi biraz ortalamanın üzerinde sanki bu transferde bilemedim. Kaan Ayhan'la beraber transfer edelim diyeceğim ama onda da Nelsson'dan gelen parayı bildiğin bu ikilide bitirmiş oluyorsun mantıklı değil
Kanka yukarı link attım yakın zamanda westhamla ismi çıkmış. Sağlam bi sağlık taramasıyla+makul bi bonsla girilebilecek bi kumar gibi. Sakatlık vs olmazsa nur topu gibi 20 m euroluk satışımız olur

Muglanin ingiliz dolu bi vilayeyindeyim 1 haftadirda sozde uc buyuklerden biri olan keko tjknin macini hic bi mekan vermedi fbnin macini tek mekan verdi bunu yayinlayacaklarina psg macinin tekrarini izlettiler millete fakat tr nin en buyugu olan biricik camiamizin spor musabakasi gozume ilisen en az 4 mekanda naklen canli hd olarak yayınlandı.
Ts yi vs kimse .iklemedi bile zaten
Parayı bulmuşsun gibi üstad. :D

hakan calhan ile ardanın bizim icin görüştügü isim kim sizce

Kanka yukarı link attım yakın zamanda westhamla ismi çıkmış. Sağlam bi sağlık taramasıyla+makul bi bonsla girilebilecek bi kumar gibi. Sakatlık vs olmazsa nur topu gibi 20 m euroluk satışımız olur

Sakatlık olmazsa bence de rahatlıkla kazanç elde ederiz bu elemandan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt