Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.626
- 4.509
- 1.328
Buda Galatasaray'in Ahmet Ercanlar'i olma yolunda ilerliyor
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buda Galatasaray'in Ahmet Ercanlar'i olma yolunda ilerliyor
Sen kısa şortla dolaşırken ben Mason'un kafa açmalarını dinliyordum, araya girme.Masonumu sal
Bu çocuğun abilerine saygısı kalmamış. Keşke mahallede biraz daha tokatlasaydımSen kısa şortla dolaşırken ben Mason'un kafa açmalarını dinliyordum, araya girme.
Allahtan antrenörümüz sen degilsinEmin ve metehani oynatirdim gozum kapali stoperde
Emine hasta olmustum son oynadigi macda
Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış forvetler bunlar acep hangisine resmi teklif yapıldı
![]()
Transfermarkt - Detaylı oyuncu arama
Mit der Spieler-Detailsuche können einzelne oder Gruppen von Fußballern anhand variabler Parameter wie Namen, Staatsangehörigkeit, Marktwert etc. gezielt gesucht werden.www.transfermarkt.com.tr
Moussa dembele muhtemelen. Hoca fizikli forvete hasta. Buraya düşer mi bilmem ama adı fenerle de geçti demek ki menajer önerisi. Fenere gitmesin.Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış forvetler bunlar acep hangisine resmi teklif yapıldı
![]()
Transfermarkt - Detaylı oyuncu arama
Mit der Spieler-Detailsuche können einzelne oder Gruppen von Fußballern anhand variabler Parameter wie Namen, Staatsangehörigkeit, Marktwert etc. gezielt gesucht werden.www.transfermarkt.com.tr
Depay gelirse kupayi direk bize versinler
3 haftada defansi adapte etmek de biraz ... hayal gibiNelsson işi olacaksa bu hafta olmalı Giresun ve Ümraniyespor'a karşı çok zorlanmayız ama gelecek stoperin Trabzon deplasmanına kadar adapte olması lazım.

Öyle ama ilk maçı Trabzon dep olmaması lazım belki Kaan Ayhan zorlanmaz.3 haftada defansi adapte etmek de biraz ... hayal gibi
Su saatden sonra kim gelirse gelsin uyumsuzluk olucak illah ki. Maalesef. Abdulkerim ve Nelsson da pek uyumlu gozukmuyordu bile ilk mac. Normal olarak ofc.Öyle ama ilk maçı Trabzon dep olmaması lazım belki Kaan Ayhan zorlanmaz.