Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana küfürden ceza veren arkadaş kim bu arada,en aktif gecede?kime küfür etmişim onu da bi söylerse memnun olurum.eglencesine 2 ima yaptım,affolmalı böyle şeyler guzel gunlerde.4 gun ceza yapıstırmıs bi de insafsız herif.her kimse benlen konusmasın bi daha

kınıyorum yapanı

Depayı bende sevmiyorum tarzını. Şişirilmiş biri gibi
Alkollüyüz sanki?

3037.jpg

bana küfürden ceza veren arkadaş kim bu arada,en aktif gecede?kime küfür etmişim onu da bi söylerse memnun olurum.eglencesine 2 ima yaptım,affolmalı böyle şeyler guzel gunlerde.4 gun ceza yapıstırmıs bi de insafsız herif.her kimse benlen konusmasın bi daha
@Recep Yıldırım ya da @Uğur İz sanırım.

N'apcan büyü mü yapcan?

bazı şeyler için uyarı sistemi gelmeli. 3 uyarı puanı 1 gün ban vs gibi.

@Aras Şimşek kank fm de şu özelliklerde stoper baksana kimler var:asd:(22 altı)

Top kapma: 15
Pozisyon alma: 15
Kafa vuruşu: 13
Takım oyunu: 13
Güç:15
Denge:13
Boy kıstası var mı? :asd:

Şaka bir yana 22 yaş kimse yok. 23 yapınca Militao çıkıyor.

1660054659701.webp

Gücü 14 yaparsak;

1660054730482.webp

ben seni çağırdım dün ama yoktun 😟

oy bıddıko bıddıko nere gittin bıddıko
oy bıddıko bıddıko dön gel geri bıddıko

bizimkilerde canlı yayınlasın şu rezerv lig maçlarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt