Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatinda kac futbolcuyu 25şe sattin hayal kurmayi birakalim satilmayip kotu performans verincede ilk aglayanlar satilmasin diyenler oluyo genelde
Kank sen ticaret yapma, batarsın. Sevilla şu anda sıkışık durumda stoper konusunda; hatırla bizim Diagne yi almamız gibi. Sömürebildigin en yüksek parayı sömürme durumundasın. Elin güçlü, 4 yıllık sözleşmesi var. Diyeceksin ki salar kendini; salsın kendi kariyerini mundar eder.

scout ekibi yatti mi bu sene, iyi stoper cikariyorlardi

bir tane scout transferi olur gibi stopere

3 gündür torreira mertens dışında yaprak kıpırdamıyor.

onlar da geldi iyice durulduk.

biran önce sağlam duyumcu bulup yeni maceralara yelken açmalı.

Safa Kaan: "Galatasaray'ın talebi 18 m euro ve bonuslar istiyor, Sevilla bonuslarla 18 m euro veriyor."

Bonus çünkü, belki 2+3 şeklinde belki 1+1+1+1+1 şeklinde, hepsini tek tek detaylı vermemek tercihtir Feg anlaşması gibi.

Ulaşılamaz bonusun ne olduğunu söyleyemiyorsan haber de yapmayacaksın, burada medyanın zaten savunulacak bir yönü yok onlar karıştırdı işi. Sevilla ne zaman İspanya şampiyonu olmuş da biz bunu kabul edeceğiz.

Ya adamlar fiyat yükseltmiyordu işte. Marcao da gideceğim diye tutturdu, kampa gelmedi hatta galiba. Muhtemelen yeni transferler için de sıcak nakit akışı da lazımdı. Herkes de yeni transfer bekliyordu. Kabul etmek zorunda kaldılar realistik olmayan bazı bonus tekliflerini ama tepkileri de azaltmak için 15'e satmış gibi yapmak da tatlı geldi yönetime. O yüzden ben o haberleri inandırıcı buluyorum, ki o ara sızıyordu bilgiler gazetecilere.

20 milyon Euro ve üstü her rakam kabul edilir ve satılır, satılmalıdır. Yerine adam bulmak önemlidir, bunları bulan kimse elimde başka adamlarda vardır onlar da alınır.

stoper bulma konusunda başarılıyız ya sıkıntı yaşanmaz, liste sağlamdır

Bu transfermarkta verilere nasıl bakılıyor pek bilmiyorum ancak gördüğüm kadarıyla 25 yaşına kadar sadece 2 maça mı çıkmış bu eleman bir kluple?
Bu sezon (22/23) için 2 maça çıkmış. 85 dakika ortalamasıyla 233 maça çıkmış kariyerinde

1660058425449.png

Söyle düsündükce insan simdi daha cok bilincine geliyo Marcao-Nelsson cok iyi tandemiydi avrupa maclarda müthis oynadilar cok uyumluydu, uzun yillar bizi tasirlardi…

Nellson giresun macindan sonra gider ya da kalir

Herkes sevillaya sövüyoda bardağın dolu tarafından bakmak lazım istediğimiz çoğu potansiyeli getirebiliriz onlar sayesinde

Gel 1 sene iyi oyna 15e git

Nelsonun parayı kaanla evanderle hiç edeceğimize hojlund gibileri alıp al sattan kardan kara temelli geçiş yapabiliriz

Bu arada forumda Ara ara karşıma çıkan Baily Manchester da oynayan Baily ise aman diyim. Yani bir futbol izleyicisi Baily izleyip de nasıl beğenir anlamak mümkün değil, ben daha hayatımda bu kadar pozisyon bilgisi zayıf stoper görmedim.

Kaan Ayhan ismi geçiyor, o da mevkisiz bir oyuncu. Her özellikten biraz var ama hiçbir şeyden tam yok. 2/3 milyona bitecek olsa 1 milyon maaşa isteyebilirdim yedek olarak ama bahsedilen rakamlara gerçekten hiç gerek yok...

Safa Kaan: "Galatasaray'ın tekrar Denayer'la bir girişimi olacak. Denayer'ın ilk istediği paralar imza parasıyla beraber 4 yıl da 10 m euro'yu buluyordu. Yeniden görüşülecektir A planı olduğunu düşünüyorum."

Ağustos ortasında savunmanın liderini satmak şampiyonluk satmak gibi bir şey. Yerine alacağın oyuncu tutacak mı, alınabilecek iyi stopeleri bu saatten sonra kulüpleri satar mı hep soru işareti. Dünya kupası var zaten bu adamın değerini katlaması olası.

20 milyonun altina satnazlar ins.
Her gidecegim birakin diyeni kelepir fiyatina birakmaz umarim yönetim. Sacmalik olur

Safa Kaan: "Nelsson gidişiyle 2 stoper alınacak çünkü Luyindama'nın da gidişi hazırlanıyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt