Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maddi gücünle alakalı biraz o ya. Boey konusunda biz de kestirip atarız da alternatifi olamayan adamlarda yapamıyorsun işte. Ya ikna edicen ya satacan. Hani kadro dışısın ne bok yersen ye diyemiyorsun

GscimbomMobile
Kadro dışına falan gerek kalmaz. Satmadığın adam aylarca oturup hayata küsmez bence sonuçta marcao ve nelson da kariyerini düşünüyor 1 hafta moral bozukluğuyla dolaşır ama tekrar işine odaklanır.

Anlamadığım şey ,Sevilla inanılmaz zor durumda olduğu ve bizim elimiz güçlü olduğu halde neden taviz veren biziz ? Oyuncunun eli güçlü demeyin zerre güçlü değil heleki dünya kupası öncesi
Bu işin arkasında başka şeyler var ama anlayamadım Sevilla aceleci gayet anlıyorum ama biz neden aceleciyiz

Daneyer’e 1250 herşey dahil teklif etsinler. Hava alanında ağlıyordu şimdi de bu kutsal formayı giymek için fedakarlık yapsın.

Söyle düsündükce insan simdi daha cok bilincine geliyo Marcao-Nelsson cok iyi tandemiydi avrupa maclarda müthis oynadilar cok uyumluydu, uzun yillar bizi tasirlardi…

Nelsson'u 18-20 arasına fln gönderebilirsek toplam stoper tandeminden 35m euroya yakin para kazaniyoruz, müthis bence, geldikleri bonservis maliyetlerini düşünce 25-26m euro yapiyor kar

balkanlardan ya da kuzeyden bir tane kaliteli as takım seviyesinde scout stoper + atletik latin ya da dümenden siyahi stoper.
18-20 milyon € arası para alacaksak, 10 milyon € civarını bu iki tipte genç stopere gömmemiz gerekiyor.

+ luyindama 3, cica 4-5 arası dersek - nelssonda kalan 8 lira civarıyla birlikte +15 mil €.

Marcaonun gidecem diye tutturduğunu sanmıyorum ben. Ya Kerem ya Marcaodan vazgececeklerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt