Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander ve menajeride takimina beni salin demistir ama adam icin istedikleri parayi vermiyozu diye halen oldu. Bunlar bence Kehrer ve Badiashileden olumlu mesaj almadilar diye bize döndüler yine. Yani fazla realistik alternatifleri bile yok. Direnirsek en az 18 + rahat ulasilacak 2 milyon bonus aliriz bence.

O bonusların max oluru ŞL katılımıdır, kimine göre de zor bir bonustur bu ya da UEL çeyrek finali falandır ama ŞL şampiyonluğu ve İspanya ligi falan imkansız zira anlamı olmadığını biliyorlardır.

Zor bonuslar olabilir ama imkansız bonus deyip, içeriğini söylemeleri gerekiyor yoksa ben inanmıyorum o seviye imkansızlığa.
İddia zaten taraftar tepkisi gelmesin diye ulaşamayacağımız bonus koydurduğumuz. Bonusları alma niyetinden ziyade tepki olmasın diye konuldu deniyor. Kanıtlamadan sonra boş iddialar benim için ama konuşulan bu.

18m cok iyi para ama bu herif 4 ay sonra dünya kupasi gorecek, orada parlarsa devre arasinda veya sezon sonu 22-23'e gondeririz gibi

böyle bir case olmasa 18m teklife hediye paketi yapip gondermek lazimdi

Denayer ve Kaan Ayhan gündemden düşmeli. Uzun toplarda, yan toplarda falan elek oluruz. Trabzon daha bu hafta kornerden 2 salladı, rakiplerin her duran topu tehlikeli olur

Gurrpegi cidden Kiki Kouyate'den bahsediyor olabilir. Birisi daha yazmış sözlükte. Daha önce de çok beğendiğini söylemişti

Galatasaraya asigim diyordu iki gun once simdi hayalim var demis erden timura

Buna kralsson diyenler var saka gibi ya bu olsa olsa sahteson olur

Nelsonun yerine nacizane önerilerim en az 2'si alınmak üzere

Oyuncularla mesafenin nası olduğunla da alakalı o biraz. Erden timur sizi hayallerinize ulaştıracağım demiş. Şimdi hayali unut seneye konuşuruz denmez.
Ederi verilirse gitsin ya kalmak istemeyen adam konsantrasyon problemi Yaşar.

GscimbomMobile
Ben zaten ederi verilsin diyorum ille de gitmesinler demiyorum. Herifler yasak olmasına rağmen topçularla görüşüp anlaşıyor sonra da kendileri aradan çekilip topçuyu bize musallat ediyor. Bizim yönetim bu konuda çok tavizkar ve yumuşak. Aynı şeyi bi avrupa takımına yapsan zerre taviz vermezler üstüne pazarlığı tamamen keser çoğu

Nelsson'u 18-20 arasına fln gönderebilirsek toplam stoper tandeminden 35m euroya yakin para kazaniyoruz, müthis bence, geldikleri bonservis maliyetlerini düşünce 25-26m euro yapiyor kar
Orasi öyle rtas ama Marcao yu zaten ucuza verdik Nelsson icin 25m getiren alsin yoksa uzasin, üzülüyorum bu ikiliyi 1-2 sezon daha birlikde görmek isterdim güven veriyorlardi hem yaslari uygun ilerde satabilirdik hele Nelsson daha dünya kupasi oynayacak bence bu sezon daha kalmali dünya kupasindan sonra isteyenler cok olacak, neyse yapacak bisey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt