Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim maç olsaydı acaba 11 Ümraniyeli futbolcu yedek kulübesi vs hakemin etrafını sarıp yangın çıkarır mıydı? Merak etmiyor değilim.

Bence penaltı verilmemeli bu pozisyonlara ceza sahası içinde adamın dokunulmazlığı varmış gibi en ufak temasta yere bırakıyorlar kendilerini vara giden hakem evet temas var deyip penaltı veriyor futbolun doğasına aykırı bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sözleşmesi biten defanslar

Sevilla'da kim var gidip 2 kat maaş verin bonservisini çözüp gelsin çözemiyorsa Monchi'ye kel kafasıyla ilgili küfür etsin 2 güne gelir.

Yönetimin aklıselim davranacağını düşünüyorum. Nelson'un çıkış maddesi harici bir paraya satılacağını düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum. Ayrıca önüne gelen de istediği zaman istediği gibi gidemez o kontratlar boşuna yapılmıyor. Menejer bizi zorluyorsa hem menejer hem kural dışı davranıştan ötürü Sevilla UEFA 'ya şikayet edilmeli. Aslında bunu daha önce kampa katılmayan Marcao için de yapmalıydı da neyse...

biran önce netleşir de önümüze bakarız umarım. gitmek isteyeni tutmaz bizimkiler ama beleşe de bırakmazlar. bu haftasonu olmadı haftaya yolcu edilir nelson

Bizim elimiz kuvvetli. Oyuncuyu almak isteyen,başka oyuncu bulamayan Sevilla istedigimi parayi vermek zorunda. Vermiyorsa yallah baska kapiya. Nelssonun daha 4 sene sözleşmesi var getirir 25i istedigi yere gider cok istiyorsa

Bizim elimiz kuvvetli. Oyuncuyu almak isteyen,başka oyuncu bulamayan Sevilla istedigimi parayi vermek zorunda. Vermiyorsa yallah baska kapiya. Nelssonun daha 4 sene sözleşmesi var getirir 25i istedigi yere gider cok istiyorsa
Aynen,taraftar da dunden hazir göndermeye

Bugün Erden Timur açıklamalarında bir hata yaptı, Nelsonu kadroda tutmak istiyoruz dedi, Nelson 4 sene sözleşmesi olan çok değerli bir futbolcumuz, bu sene şampiyon kadromuzda o da olacak, talipleri olabilir, satış maddesi de bellidir. Bu kadar yahu bunu de satma niyetin varsa bile +5 milyon demektir bu. Satma gibi bir niyetimiz asla yok dicen. Yok küsecekmiş yok tavır alcakmış çookk ta fifi, oynadığın kulübün farkında ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt