Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
durduk yere aklıma geldi bir zamanlar gündemimideydi hatta malatya kiralamıştı bir dönem

bu genco son 4 sezonda 415 gun sakat kalmış.
başka bir gencoya yönelelim
Sakatlık için diyorum zaten risk yanına bir adam daha lazım ama çocuk çok başka seviye Sami.

Benim önceden beri bildiğim takip ettiğim bir adam. Stoper konusunda ben biraz ekstra takıntılıyım.

Stoper tandemleri konusunda eski postlarımı hatırlayanlar falan illa vardır. Uzun uzun yazardım.

Hatta Nelsson gelmeden önce taa FC Nordsjaelland döneminden başlayarak yaklaşık bir köşe yazısı kadar uzunlukta bir yazı yazmıştım.

Orada dediklerimin arkasındayım ve haklı çıkıyor gibiyim. Mesele haklı çıkmak değil de özellikle stoper konusunda analizime güvenirim diyelim.

Ömer için çok farklı duygular besliyorum hatta olurda hasbel kader alırsak sakatlık kaza bela olmazsa çok daha büyük paralara satarız.

Nelsson'dan çok daha yetenekli ama fizik olarak ona göre daha ince bir oyuncu. Tek eksiyi oradan yazarım. Sakatlık durumu tabii ayrı bir durum.

Nelsson buraya gelmeden önce ortalama 27 yaşındaki stoper kadar profesyonel maça çıkmıştı. O durum çok çok ayrı bir seviye.

Sakatlanmış falan deyip köşeye atılacak bir oyuncu değil Ömer. Çok rahat alınabilecek bir risk. Tutarsa zaten çok farklı paralar konuşuruz.

Monchi Nelsson'u bir yerlere satıp bunun için kapımızda yatmaya başlar.

Neyse abartmaya da gerek yok :red: işler bir ciddileşsin daha detaylı konuşuruz.

Sakatlık için diyorum zaten risk yanına bir adam daha lazım ama çocuk çok başka seviye Sami.

Benim önceden beri bildiğim takip ettiğim bir adam. Stoper konusunda ben biraz ekstra takıntılıyım.

Stoper tandemleri konusunda eski postlarımı hatırlayanlar falan illa vardır. Uzun uzun yazardım.

Hatta Nelsson gelmeden önce taa FC Nordsjaelland döneminden başlayarak yaklaşık bir köşe yazısı kadar uzunlukta bir yazı yazmıştım.

Orada dediklerimin arkasındayım ve haklı çıkıyor gibiyim. Mesele haklı çıkmak değil de özellikle stoper konusunda analizime güvenirim diyelim.

Ömer için çok farklı duygular besliyorum hatta olurda hasbel kader alırsak sakatlık kaza bela olmazsa çok daha büyük paralara satarız.

Nelsson'dan çok daha yetenekli ama fizik olarak ona göre daha ince bir oyuncu. Tek eksiyi oradan yazarım. Sakatlık durumu tabii ayrı bir durum.

Nelsson buraya gelmeden önce ortalama 27 yaşındaki stoper kadar profesyonel maça çıkmıştı. O durum çok çok ayrı bir seviye.

Sakatlanmış falan deyip köşeye atılacak bir oyuncu değil Ömer. Çok rahat alınabilecek bir risk. Tutarsa zaten çok farklı paralar konuşuruz.

Monchi Nelsson'u bir yerlere satıp bunun için kapımızda yatmaya başlar.

Neyse abartmaya da gerek yok :red: işler bir ciddileşsin daha detaylı konuşuruz.
Gentteki olsene ne diyorsun reis seviye ve potansiyel acisinda cok yuksek bir genco degil ama ucuza alinsa is gorecek gibi bir profil ciziyo

Selam aslanlar...bu benim ilk mesajım ve galiba son mesajım olur çünkü Türkçem çok berbat...Avrupa'dan katılıyorum ve bu foruma en az 10 senedir takip ediyorum...umarım bu sene şampiyon oluruz ve en kısa zamanda 5inçi yıldızı takarız...en büyük Cimbom 💛♥️ bu arada nelsson 20den aşağı gitmesi lazım...ve şu Sturm grazdaki Hojlundu kaçırmamak lazim
Avrupadan gelenler için giriş ücreti olan 40 euroyu forum banka hesabına gönderdiniz mi cem bey.

Evander maçı icin türk tvsi var mi? Yoksa link var mi?

Kounde overrated, Nelsson daha dengeli zaten baska ligde oynasa 40m+ ben Nelssoncuyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt