Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala 31.08 kadar sakat diyo TM, insanlarin hakkini yemeyin sanki kulüb doktoruz

92B0E2D0-15F3-4143-95FB-17EE734602FD.webp

---------okan koçuk-----------

dubois---wout faes---tanganga-----anholt

yunus----torreira---sergio-----kerem

---------mertens----seferovic----------

🥰

Omerovic zurichte oynuyor son 2 maç 90dk sahada haftasonu maçları izlenebilir sanırım ulaşması zor olmasa gerek

Hayir. Hollandalilar simdiden herife kufur etmeye baslamis cikan dedikodu haberler icin, eger Galatasaray'i secerse bu yasta aptalin onde gideni diyorlar genel olarak. Bende o yuzden Turkiye'ye gelecegini dusunmuyorum.

Biz o kadar kötü müyüz yahu? Avrupa standartlarında orta segment bir kulübüz. O tip üst düzey futbolculara da taraftar sevgisi ve ateşli taraftar tezahüratları gibi birçok kulüpte yaşayamayacakları deneyimleri sağlıyoruz. Keşke Avrupa kupalarında da aktif bir kulüp olsaydık ama coğrafya etkisi diyelim.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Selam aslanlar...bu benim ilk mesajım ve galiba son mesajım olur çünkü Türkçem çok berbat...Avrupa'dan katılıyorum ve bu foruma en az 10 senedir takip ediyorum...umarım bu sene şampiyon oluruz ve en kısa zamanda 5inçi yıldızı takarız...en büyük Cimbom 💛♥️ bu arada nelsson 20den aşağı gitmesi lazım...ve şu Sturm grazdaki Hojlundu kaçırmamak lazim
Öncelikle Türkçeniz gayet güzel. Benden iyi en azından. Mesaj yazmaya devam etmelisiniz.

Geriden gelip okuyayım dedim, hemen başlamış Terim güzellemeleri. Balık hafızalı olmaya gerek yok. 4 seneye yakın görev yapıp o kadar doğru tutturdugu olsun. Vaktinde gönderilmeyenler, sözleşme uzatıp bedavadan ekmek yedirdikleri, aldırıp 5 kuruş fayda vermeden gidenler vsvs. O sebeple burada ikide bir taraftara laf çakılması abes.Bu işten ekmek yiyen adam eksikliğinde eleştirilecek. Kendi is hayatınızdan yola çıkın biraz.Gecen sene 26m € para harcanmış. Sonuç ortada.Daha isteyip de iyi ki alınmamış veya alınamamış oyuncuları saymaya gerek yok. Kahveci,Samatta ,Tetteh ilk akla gelenler mesela.Son döneminden Terim övgüsü çıkarmak zorlamanın da ötesi. Transferin kendisine bırakıldığı iki dönemde de takımın içinden geçmiştir maddi manevi. Bakın kaç transfer yapıldı hala eksik var diyoruz. Artık bu kulüple tek ilişkisi locadan maç izlemek olur umarım.
Keramettin'i alıntılamaya g.tün yememiş diye yorumladım.

Sözleşmesi yıl sonunda biten Alexis Sanchez profilinde adamlar: Justin Kluivert, Paulinho(Leverkusen), Marko Pjaca, Geubbels, Ayoze Perez, Irvin Cardona bunlardan bazıları ile görüşülüyor olabilir tahminimce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt