Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fulham stopere Issa Diop’u transfer etti. Ream, Tosin ve Duffy de var. Diop ile birlikte toplam 4 stoper oldu. Nelsson ile ilgilendiklerine gore bir stoper daha alacaklar. Kongolo A takima dahil edilmemis.

Fenerbahçe'nin YouTube hesabı çalınmış :puhaha:

1660067754566.webp

Allah aşkına çalan adamın instagram postunun altına bakın hesap "cobratate" öldüm gülmekten

Kulupten daha cok ligimiz boktan, Suudi Arabistan liginden bir iki tik ustun bakiyor Avrupa´da herkes. Galatasaray´da oyle Avrupa´da surekli basarili olan bir kulup degil, maalesef . Bir sene variz sonra 2/3 sene yokuz, oldugumuzda pek bir varlik gosteremeden eleniyoruz. Bakis acisi bu.
Hollanda ligi de boktan bir lig.

Ajax gibi şişirme bir kulüp var, adamların sattığı topçulardan gidip de iş yapan neredeyse tek oyuncu yok.

Ama bundan bahsedilmez çünkü Ajax topçu makinesi algısı yerleştirilir.

Kısacası menajerler ve algılar döndürüyor futbolu. Depay adam olsa o yetenekle çok iyi yerlere gelirdi, Mertens'i övüyoruz mesela ama Depay öyle bizi küçümseyebilecek kalibrede bir profesyonel değil.

Ha gelirse kapımız açık orası ayrı :asd:

bot atmak için antun kuntin sitelere girersen baglarsan youtube calınması normal

Yav bu Torreira ile Mertens’in niye her videosu falan bir. Promosyon gibi adamların videoları full birlikte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eskiden büyük şampuan alınca yanına bide mini boy hediye falan olurdu aynı ambalajda diyecem 2side kücük

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Evandeti seyrediyorum, topla buluşması hareketleri falan çok farklı, ama 10 nunardan çok 8 numara gibi oynuyor. Bana göre 8 milyona kesinlikle değer
Ben de izliyorum neyini gördün de değer dedin anlamadım. Hazırlık maçı gibi gidiyor. Topla da çok az buluştu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt