Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Deli gibi ihtiyaclari var gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deli gibi ihtiyaclari var gibi
dökülün lan 25myi

Söyle bir senaryo olamaz mı hocam x takım peşinatı vs fazla verdiği için ona satıyorum gibisindenoyle bir durumda tercihi biz degil nelsson yapar
Hollanda ligi de boktan bir lig.Kulupten daha cok ligimiz boktan, Suudi Arabistan liginden bir iki tik ustun bakiyor Avrupa´da herkes. Galatasaray´da oyle Avrupa´da surekli basarili olan bir kulup degil, maalesef . Bir sene variz sonra 2/3 sene yokuz, oldugumuzda pek bir varlik gosteremeden eleniyoruz. Bakis acisi bu.

Ya daha öğlen Ceyhun Kazancı alakamız olmadı dedi.Bjk Denayer e teklifte bulunmuş ama bütçe uymuyormuş.
Çebi A Spor da söyledi şimdi

Iptv renktasLink var mi?
Maaşından bağımsız denayer bizi idare eder mi sence?Ya daha öğlen Ceyhun Kazancı alakamız olmadı dedi.
Denayer ziktir çekti demiyorlar da![]()
32. gun arsivi yayinlanmis
guzel bilgiler iceriyor gibi
Eskiden büyük şampuan alınca yanına bide mini boy hediye falan olurdu aynı ambalajda diyecem 2side kücükYav bu Torreira ile Mertens’in niye her videosu falan bir. Promosyon gibi adamların videoları full birlikte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim pek beğendiğim bir adam değil ama 1.5 maaşa okeyse gelebilir.Maaşından bağımsız denayer bizi idare eder mi sence?
Ben de izliyorum neyini gördün de değer dedin anlamadım. Hazırlık maçı gibi gidiyor. Topla da çok az buluştu zaten.Evandeti seyrediyorum, topla buluşması hareketleri falan çok farklı, ama 10 nunardan çok 8 numara gibi oynuyor. Bana göre 8 milyona kesinlikle değer