Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Bu haberin çıkış kaynağı belli mi? Yoksa algı peşinde miyiz
Bu herifi guvenilir biri diye biliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu haberin çıkış kaynağı belli mi? Yoksa algı peşinde miyiz
Öncelik zaten gizli ikinci forvet okan icin genelde böyle oynatmak isteyecek.Yav 10 numara alınacaksa yedek oyuncu olarak alınacak. Allah için niye bu kadar dert ediyorsunuz şu 10 numarayı. İdeal kadroda mertens ile sefer oynayacak bu durumda 10 numara dediğiniz adam zaten yedek kulübesinde olacak. Öncelik defans oyuncusu kanat yedeği vs olmalı. Hatta sol bek oyuncusunun daha elzem olduğunu görmemiz gerekiyor. Herkes evander peşinde. Anlamıyorum gerçekten.
Trabzon iyi hamle yapmış eğer doğruysa
üstat bence bunu bakasetasın önüne alıyorlar. bakasetas italya haberleri vardı bi araVisca'ya 10 m euro gömmüşken onu kesip bunu mu koyacaklar yani :red:
O kadar kötü değil ama fiziğiyle oynayan bir oyuncu. 33'ten sonra düşüş yaşar gibi gelmişti bana. Yoksa ortalama bir Sanchez ile çok ilginç bir hücum hattına sahip olabilirdik.Bok attildigi kadar kötu degil ama mertensin klasi da yoktur kendinde. Bu yüzden mutlu olabiriz.
Bakasetas 1 senedir rezalet, bu temposuzluğa para veren bence çıkmaz.üstat bence bunu bakasetasın önüne alıyor. bakasetas italya haberleri vardı bi ara
foto at bakalımLincoln henrique'in kalcasi buyuk
@refik y akullah
Muradim Okan geldi muradina erdinmiMarcaoyu monciye cok fena soktuk. Bu sene 10 mac oynarsa öpsun basina koysun XD
harbi iyi soktukMarcaoyu monciye cok fena soktuk. Bu sene 10 mac oynarsa öpsun basina koysun XD