- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dedimki?Görüşlerine genellikle katılırım Kerim ama Marcao konusunda oldukça yanılacaksın olarak düşünüyorum.
Sanmıyorum, oyuncu gitmek isteyebilir kariyeri açısından elbette. Ama gitmek için kulübe baskı yapmak bilerek isteyerek kötü oynamak başka bir durum. Ben Nelson da böyle bir şey göremedim hatta Antalya maçında takımın iyilerindendi.Nelsson'da yapıyor
Aynı şekilde baskı yapıyor sözleşme uzatalım serbest kalma bedelini arttıralım teklifine menajeri biz gitmek istiyoruz diye yanıt vermiş. Kulübün menfaatlerini düşünüyor olsaydı sözleşme uzatmak için en azından görüşmek isterlerdi.Sanmıyorum, oyuncu gitmek isteyebilir kariyeri açısından elbette. Ama gitmek için kulübe baskı yapmak bilerek isteyerek kötü oynamak başka bir durum. Ben Nelson da böyle bir şey göremedim hatta Antalya maçında takımın iyilerindendi.
100 bin euroluk topcu gibi oynamaktaCicaldau 900 bin maas alirken nasil takim bulamiyormus?

Orta 2li, stoper 2li vasat.baka tel tel dökülüyordu onun yerine iyi topçu aldılar
cornelius
treze-bardhi-visca
iyi bir ön hat oldu
Bonservisi yokmuDepay için Juventus senelik 5-6 m euro verdiği konuşuluyor aslında imza parası verip 3-4 yıla varan bir sözleşme yapsak kabul edebilir mesela Juventus 2 yıl için 12 m euro veriyorsa biz 6 m euro bonservis gibi verelim senelik 3 m euro'dan 3+1 imza atsın.
siopis hamsik fena değil ama ben olsam birini daha alırdım oraya. stoperler için haklısınOrta 2li, stoper 2li vasat.
Deneye iyidir en azından Galatasaray ruhunu benimsemiş bir topçuMillet hiç beğenmiyor da Denayer gayet atletik bir stoper, Abdülkerim de işi agresifliği ile oynayan bir stoper ilginç bir ikili olabilir STSL şartlarında. Bir de gerçekten topla oynama konusunda etkili oyuncular ayrı ayrı
Barcelona serbest bırakacak.Bonservisi yokmu