Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüşlerine genellikle katılırım Kerim ama Marcao konusunda oldukça yanılacaksın olarak düşünüyorum.
Ne dedimki?

Marcao iyi bir profesyonel değil, 22 yaşında bize geldiğinin yazında göğüs bölgesinde yağ ile geldi kampa. Kendine iyi bakmıyor ve ağır bir oyuncu. Onun dışında agresiften ziyade sinirli bir adam, kontrolünü kolay kaybedebiliyor.

Ayağı iyi, teknik ama ne hava toplarında ne de kesicilikte çok iyi sayılmaz.

26 ve 27den sonra zaten çift haneye gitmezdi doğru zamanda ama kampa katılmadığı için 3 m euro daha aza satmak zorunda kaldık, 15+ bedele ben okeydim çünkü.

Bundan sonra daha yüksek bir transfer de yapabilir ama gittiği yerde tutunamaz, top seviyesi Sevillaydı oraya da gitti bence.

Bu benim düşüncem ve Marcao kötü oyuncu demek değil.

+ iyi bir lider ve saha içinde takımını sahipleniyor.

Son düzenleme:
Nelsson'da yapıyor
Sanmıyorum, oyuncu gitmek isteyebilir kariyeri açısından elbette. Ama gitmek için kulübe baskı yapmak bilerek isteyerek kötü oynamak başka bir durum. Ben Nelson da böyle bir şey göremedim hatta Antalya maçında takımın iyilerindendi.

Sanmıyorum, oyuncu gitmek isteyebilir kariyeri açısından elbette. Ama gitmek için kulübe baskı yapmak bilerek isteyerek kötü oynamak başka bir durum. Ben Nelson da böyle bir şey göremedim hatta Antalya maçında takımın iyilerindendi.
Aynı şekilde baskı yapıyor sözleşme uzatalım serbest kalma bedelini arttıralım teklifine menajeri biz gitmek istiyoruz diye yanıt vermiş. Kulübün menfaatlerini düşünüyor olsaydı sözleşme uzatmak için en azından görüşmek isterlerdi.

baka tel tel dökülüyordu onun yerine iyi topçu aldılar
cornelius
treze-bardhi-visca

iyi bir ön hat oldu

Depay için Juventus senelik 5-6 m euro verdiği konuşuluyor aslında imza parası verip 3-4 yıla varan bir sözleşme yapsak kabul edebilir mesela Juventus 2 yıl için 12 m euro veriyorsa biz 6 m euro bonservis gibi verelim senelik 3 m euro'dan 3+1 imza atsın.

Millet hiç beğenmiyor da Denayer gayet atletik bir stoper, Abdülkerim de işi agresifliği ile oynayan bir stoper ilginç bir ikili olabilir STSL şartlarında. Bir de gerçekten topla oynama konusunda etkili oyuncular ayrı ayrı
Deneye iyidir en azından Galatasaray ruhunu benimsemiş bir topçu

Depay a falan gerek yok kim yedek olacak bence kadromuz as yedek iyi.
Geriye bir kanat oyuncusu ve yerli forvet kaliyor. Gidene göre ekstralar olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt