- 19 Mart 2014
- 29.628
- 31.044
- 2.718
Transfer olmaz babında demiştim UlaşNie reis geçen mart türkiye’deydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer olmaz babında demiştim UlaşNie reis geçen mart türkiye’deydi
Berkan daha santra da kullanılan topu kontrol edemiyor Messiye pası atana kadar maç biternah vermezdi
O zaman ben suyumu içeyim yeter26 ve üstüne giderse neften bi daire sana rtaş
midtsjø ikinci yarı girer herholt
depay trtsporu takip etmedimi hala
sergio kesilmez abi, akar bi iki haftayaAntalya maçındaki gibi oynarlarsa Oliveira'yı keser Torreira+Midtsjö'yle taş gibi koşan bir orta sahayla oynardım ben.
Nüfus bilgilerimi gönderiyorumbu paraya satıldığına inanana giresundaki 500 dönüm fındık tarlamı veririm
Iyi olan formayi kaparLan bu Mertens kesilmez. Torriera da kesilmez. Kerem ve Yunus zaten kesilmez. O zaman Midstjø-Oliviera'dan biri yedek olacak. Right?
Nasıl olacak yahu?
Mertens idareli kullanılacaktır. Keza Seferovic de öyle. Oliviera yedeğe çekilebilir performans ortaya koyuyor. Amaaan derdimiz bu olsun yav.Lan bu Mertens kesilmez. Torriera da kesilmez. Kerem ve Yunus zaten kesilmez. O zaman Midstjø-Oliviera'dan biri yedek olacak. Right?
Nasıl olacak yahu?
oliveira olmadı maslesef. gercegi ne kadar erken kabul edersek o kadar az acı cekeriz.Berkan daha santra da kullanılan topu kontrol edemiyor Messiye pası atana kadar maç biter
dmden yolla rtaş gitmese bile 1 kilo fındık yollarımNüfus bilgilerimi gönderiyorum
Sergio kesilir her türlüde kesemezler söz vermişlerdir.sergio kesilmez abi, akar bi iki haftaya
Danyelin neyi oluyorsun senbu paraya satıldığına inanana giresundaki 500 dönüm fındık tarlamı veririm
Lan bu Mertens kesilmez. Torriera da kesilmez. Kerem ve Yunus zaten kesilmez. O zaman Midstjø-Oliviera'dan biri yedek olacak. Right?
Nasıl olacak yahu?
sergio kesilmez abi, akar bi iki haftaya