Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulan depay malı, 2 yıllık sözleşmeyi hangi akla hizmet kabul edecen, ortalık malı mı olcan kardeşm gel bakalm 4 senelik sözleşme sana + mertens'le aynı kadroda bulunma şansı

Sergio form tutarsa Seferovic kesilip Mertens'i forvete koyup Torreira-Midtsjö-Sergio orta sahasıyla da oynayabiliriz. Hatta şu anda elimizdeki en iyi kadro bu olur bence. Taktiksel olarak inanılmaz akışkan bir kadromuz var şu anda. 442, 4231 ve 433'ü rahatça oynayabilecek kadrolar çıkarabiliyoruz.
Okan pivotsuz oynamaz.

Depay konusunda, Nevzat bugün TikTok yayınında anlaşma yok demişti. Dolu tarafından bakarsak biz de masadayız belli ki.

En iyi ortasaha torreira mitso sergio 3lüsü olur mertens harici.2 si top toplayacak sergio ilerde takilacak.

Depay'a 5 m euro imza parası 3 m euro'dan 3+1 yıllık antlaşma versek toplam maliyeti 17 m euro'yu kabul eder misiniz ? :asd:

Yönetici abilerimden son 2-3 transfer istiyorum..

Bu kadar yaptınız, elinize sağlık..

Son 2-3 transferi daha yaparsak devre arasına kadar daha sağlıklı ilerleriz..

Ben bu sene liği rahat izlemek istiyorum

Çünkü sözde rakiplerimizin maçlarında dönen dolaplar aşırı sinir bozucu ve stresli..

İşi şansa bırakamayız..

Erkenden koparmalıyız

Bu hollandalilarda belli olmaz türklerin arasinda büyüp yasadigi icin yakin his edebiliyorlar. Örnegin sneider, bu yüzden depay olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt