Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrusunu unuttum. Şaka bir yana Emre çok yetersiz ya hattalar iki Emre de çok yetersiz Akbaba deplasman maçlarında iyice çekilmez oluyor ekstra özelliği olmadığı için, Kılınç her türlü leş

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Kılınç özelinde aklıma 2 sene önceki Ts deplasmanı ve sağ iç oynadığı maçlar geliyor. Aslında yeteneği standartın üstünde olan topçulardan takımda. Doğru kurguya yerleştirildiğinde sağ iç çok rahat oynatabiliriz. Keza Kadıköy'de MM gol attığı maçta da gayet iyi iş çıkartmıştı. Ancak ısrarla kanatta kullanıldığı için verim alamadığımızı düşünüyorum. Bence kolay kolay dehlenmemeli. Sadece bazı eksikleri konusunda ve şut çekme konusunda çalışılmalı.

Akbaba hazırlık maçlarında çok iyiydi ancak lig başlar başlamaz eski haline döndü. Bunda transfer muhabbetleri mi yoksa ligde Gs ile oynama sendromu mu deriz artık bilmiyorum inanılmaz kötüydü. Yine de yedek olarak kalması taraftarıyım.

Omar, Luyindama, Ömer Bayram, Taylan, Oğulcan ilk etapta direkt olarak şutlamamız gereken kişiler.

Kerem için de çok sabredemeyeceğim net bir kanat lazım oraya. Her bulduğu topu kaleye atmaya çalışması güzel gol de buluyor çok fazla ama pas verilecek yeri ve sırtı dönük oyununu çok geliştirmesi lazım. Genişlik açısından net olarak bir transfer şart oraya da.

Araba markalı futbolcuları sevmem. Savunmacıları hiç sevmem.
1660083443499.webp

FC Midtjylland'ın sportif direktörü Svend Graversen, Galatasaray'ın Evander için yaptığı birkaç teklifin ardından: 'Evander'ın hak ettiği değişikliği alması için bir çözüm bulmakla ilgilendiğimizin bir sır olduğunu düşünmüyorum.'

Emre Kılınç özelinde aklıma 2 sene önceki Ts deplasmanı ve sağ iç oynadığı maçlar geliyor. Aslında yeteneği standartın üstünde olan topçulardan takımda. Doğru kurguya yerleştirildiğinde sağ iç çok rahat oynatabiliriz. Keza Kadıköy'de MM gol attığı maçta da gayet iyi iş çıkartmıştı. Ancak ısrarla kanatta kullanıldığı için verim alamadığımızı düşünüyorum. Bence kolay kolay dehlenmemeli. Sadece bazı eksikleri konusunda ve şut çekme konusunda çalışılmalı.

Akbaba hazırlık maçlarında çok iyiydi ancak lig başlar başlamaz eski haline döndü. Bunda transfer muhabbetleri mi yoksa ligde Gs ile oynama sendromu mu deriz artık bilmiyorum inanılmaz kötüydü. Yine de yedek olarak kalması taraftarıyım.

Omar, Luyindama, Ömer Bayram, Taylan, Oğulcan ilk etapta direkt olarak şutlamamız gereken kişiler.

Kerem için de çok sabredemeyeceğim net bir kanat lazım oraya. Her bulduğu topu kaleye atmaya çalışması güzel gol de buluyor çok fazla ama pas verilecek yeri ve sırtı dönük oyununu çok geliştirmesi lazım. Genişlik açısından net olarak bir transfer şart oraya da.
Kerem bildiğin overrated evet yetenekli yeteneksiz asla değil mutlaka iş yaptığı maçlarda olur ama kendisini baya baya yıldız sanıyor

FC Midtjylland'ın sportif direktörü Svend Graversen, Galatasaray'ın Evander için yaptığı birkaç teklifin ardından: 'Evander'ın hak ettiği değişikliği alması için bir çözüm bulmakla ilgilendiğimizin bir sır olduğunu düşünmüyorum.'

hade kardeşim hadeeeee başka kapıya, fenere öner çöpünü yallah

Milan stoper listesini takip ediyoruz galiba. Omeragic icin kulubu 12m istemis Milan'dan, Malick Thiaw icin de Schalke 10m istemis. Milan SD'si Maldini oldugu icin stoperden anliyordur. Bu ikisini alalim Italya'ya €20m+ fiyatlara Italyanlara cakariz

Görmemiş gibi tüm takımlar sörloth istiyor bu nedir yav? Valahi midem bulandı artık ulan bu gözler kimleri gördü bırakın şu herifin G kaldırmayı artık ya.. hayırdır ne yaptı bu adam bu kadar? Bu ligde Zafer biryollar gol kralı oldu var mı Avrupa da başarısı ? Yeter artık ya..

Hoşgeldin Evander nerede oynayacaksa artık fiyat kırma politikası yaptıysak gelir bunun üstüne yedek kalmayı göze almalı çünkü rakibi Mertens

8 maca cikacaklar en fazla
Avci'nin futbol felsefesi yuzunden dokulecekler. Hafta'da 2 mac oynamaya alisik 1 futbolculari var oda Dorukhan. Visca, Trezeguet ve Corneluis hep alt takimlardan geldi, hafta ici mac yapmadilar. Aynisi bekler icin gecerli. Cok sancili bir durum.

Biz gecen sezon Avrupa'da basarili olduk cunku bir cok futbolcumuz hafta'da 2maca alisikti.

emil forsbegi uygun buldum almanyadan sadece ama istatistikleri hala iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt