Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.877
- 11.226
- 1.838
bugun maçı vardı. maçı izledilerse eşi dostu bile düşman olmuştur.Yine mistik şekilde herkes Evander düşmanı olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun maçı vardı. maçı izledilerse eşi dostu bile düşman olmuştur.Yine mistik şekilde herkes Evander düşmanı olmuş.
Ilerde zaten oynamaz, sergio ile kiyas olur oda o pozisyon icin yeterli. Tek eksigimiz ön tarafta oyunu kurabilen domine eden lider bi orta saha kanatlari besleyen. Onuda okan istemiyor cünkü false 9 ile mertensi oynatacak.kadroda ona uygun bi yer de kalmadı, hala niye adı dönüyor anlam veremedim. sergio oliveira'yı opsiyonlu falan kiralasaydık hadi neyse diyecektim de yok yani evanderlik bi işimiz kalmadı, mertens geldi zaten ileriye
Cica giderse 4 m€ ya verirseler olur sanki. Cicadan kötü olamaz.harit gibi kanat oynayabilse anlicam da o da yok

Sevilla icin Nelsson ucuza top oyuncu. Thiawi gelistirmeleri lazim daha birazAklıma takılan eğer bu Nelsson'dan iyiyse Sevilla neden direkt buna gitmiyor.. kafama bu takıldı
M2103K19C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergo sasirttin beni efsane tahmin cidden olabilir dört mevkiyi birden oynayabiliyorel sharawwy de olabilir ama adı cıktı bizle
yazmıstım ama geri silmiştim adını italyadaki listeden.çunku shawarrynın adı cıktı basında.nevzat ise adı hiç cıkmadı demişSergo sasirttin beni efsane tahmin cidden olabilir dört mevkiyi birden oynayabiliyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

godoş muyuz biz?Nelsson'u gidelim Real Betise onerelim.
Evetgodoş muyuz biz?
estafirullah