Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki hem winger hem striker oynabilen oyuncu alicaz.

El sharawy buna uyuyo,

Benim hala bir arnoutovic hayalim var.

Depay imkansiz zaten.

Arnoutovic acayip olur

Kluiverti ali naciyi yalanlamisti

bu arada şu video batshuayi’ye baya haksızlık olmuş. bizim geçen seneki forvetlerden herhangi biri kendine şu açıları oluşturacak kadar bile oyuna dahil olamadı. kaleciyi çalımlayıp auta gönderdiği top hariç bence kalitesini gösteriyor

Şuan şöyle hesaplar içindeyim.

Evander'i Mertens gelene kadar gayet istiyordum da, şimdi o kadar emin değilim çünkü şu anki 11'de ona yer bence yok. Yani kanatlarda Yunus-Kerem ve önde Seferovic-Mertens oynadığı sürece orta sahada Torreira ile beraber Sergio ile Midtjsö'den biri oynayacak. Burada da yerine aday olabileceği pozisyonlar Mertens'in yeri ve belki bir ihtimal merkezde Sergio/Midtjsö'nün yeri olabilir, ki zaten iki adam birden olan yerde nasıl oynasın. Yani bir tek Mertens'i yedekliyor olacak açıkçası, onunla da farklı tipte biri olduğu için mecburen biraz şablonumuz değişmiş olur. 4-4-2'den 4-3-3'e yakın bir sisteme dönmüş oluruz, o da kalitesinden bağımsız ideal bir yedek olmadığı anlamına geliyor. Mertens de zaten sadece ligde olduğumuz bir sezonda sakatlık falan olmadığı sürece nerdeyse her maç 11 çıkacaktır. O zaman bu çocuğu rotasyon bile değil müzmin yedek gibi almış oluyoruz ve yatırım boşa gitmiş gibi olacak biraz. Ucuz maliyetlerle alabiliyorsak uzun vadeli düşünerek alınabilir belki lafım yok, sonuçta bunun gelecek sezonu da var. Avrupa olabilir, Mertens gidebilir vs vs ama bu çocuk da 20 yaşında değil yani, o da gittiği takımda düzenli oynamak isteyecektir...

Bir de kanatta da oynayabilen forvet alacağız deniyor. Öyle biri gelirse o da Mertens'i de yedeklemiş olacak muhtemelen. O zaman hepten rotasyonda yer kalmayabilir Evander'e. Normalde kanımın ısındığı bir oyuncuydu dediğim gibi ve bizde özellikle şu anki kadromuzda sıçrama yapabilecek bir eleman izlenimi alıyordum ama şu an nasıl oynatırız, nasıl kullanırız, yazık eder miyiz emin değilim. Çünkü o sıçramayı yapabilmesi için oynaması lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt