- 20 Mayıs 2011
- 23.352
- 10.321
- 1.873
rakip bekleri rüzgarında uçuracak bir adam gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakip bekleri rüzgarında uçuracak bir adam gelsin
Nevzat unutmuştur çok çok az gördüm isminiyazmıstım ama geri silmiştim adını italyadaki listeden.çunku shawarrynın adı cıktı basında.nevzat ise adı hiç cıkmadı demiş
FM 18 de fena topçu oluyordu Reissi severiz bununla beraber Tayyibi de almak lazım stoper icin
Bu arkadasi alalim, 2 milyona cozeriz. Yanina'da 2milyona Umut'u aldikmi tamamdir.
15 milyon bonservis istiyor Bologna kafayı yemişlerBelli ki hem winger hem striker oynabilen oyuncu alicaz.
El sharawy buna uyuyo,
Benim hala bir arnoutovic hayalim var.
Depay imkansiz zaten.
Arnoutovic acayip olur
Kluiverti ali naciyi yalanlamisti
Senin su koreli noldu ya goztepe felan getiriodun.FM 18 de fena topçu oluyordu Reissi severiz bununla beraber Tayyibi de almak lazım stoper icin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hızlı değil benceAlbert Elis sağ kanat icin aradığımız oyuncu olabilir . Hızlı ve kaleye dikine güçlü bir şekilde gidebiliyor . Fener de istemişti yakın zamanda
Hazırlık maclarinin kahramani Emre Akbaba . Lig de sıfır katkıEvander anladığım kadarıyla bu hafta biter hayırlı olsun diyelim Emre Akbaba'dan daha iyi olacağı kesin
İnan sonrasında gelişimini takip etmedim epey zamandır oyuncular konusunda uzakdoğuya falan bakmiyorum.Senin su koreli noldu ya goztepe felan getiriodun.
Nasıl degil renktashızlı değil bence
Vasat oglu vasat.İnan sonrasında gelişimini takip etmedim epey zamandır oyuncular konusunda uzakdoğuya falan bakmiyorum.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O yüzden Evander alınması şart takım bazen top tutması gerekirse Torreiro - Mitso - Evander yaparız.Hazırlık maclarinin kahramani Emre Akbaba . Lig de sıfır katkı
Sergioyu boşuna aldık biz galiba millet direk silmiş. Yakındır billurdan yuruyemiyor editlerine konu olmasıO yüzden Evander alınması şart takım bazen top tutması gerekirse Torreiro - Mitso - Evander yaparız.