Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.035
- 21.071
- 2.233
Depay bize gelmek istemiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buy back optionla aliriz. Adam cok gitmek istiyomus oynatacak gibi de degiller. Yeter ki oyuncu istesinNianzou yu bayern sallamaz
Bardhi Bartra Eldordan sonra evetTS en ciddi rakip gibi duruyor desem?
CL/EL seruveni yorar ins yoksa isimiz is. Gerci defanslari hala problemli ama ben aldiklari sag beki begendim baya. Visca takintisi zarar verebilir onlara bence o kadar iyi topcu degil artik ama Avci asla vazgecmiyorBardhi Bartra Eldordan sonra evet
Niye ki. Milan istemis vermemisler, 10m bonserviste diretmisler. Sanki anlasiriz zorlasakErden timur thiawi alsin gelsenkirchendan. Hizini almazsa 30-40dk araba sürüp beni de becersin
O kadar imkansiz
Bardhiyi almislar. Eldor icin kiralama teklifi yapmislar. Bunlar tsnin guvenilir kaynaklarindan. Bartrayi da forumda yazmislardi 1 2 saat onceShomudorov’u da mı almışlar? :/
Stoperden para kazanmak zor oluyor dedigimden beriOmeragic, Thiaw, Nianzou, Djiku, Hanche-Olsen getirin abi hepsini. Senede iki stoper satarak devammm
Ahmetcan 8+2. Her mevkiden para kazanilir. Dogru transferi yapmak onemli olan. Gidip Rumenlere para gommek buyuk hataymis. Boey perte cikmasa para kazanirdik ondan da. Tutan marketler belliStoperden para kazanmak zor oluyor dedigimden beri
Marcao 15
Kim 18
Ahmetcan 10+2.5a gitti
Nelsson da 18-20ye gidecek gibi.
Şecu maicondan sonra baya uzaktim da stoperler bu sekilde para ediyorsa ayni yoldan devam edilmeli
ise bak yawwBoeye teklif vardi strasburgdan bizimkiler salmadi.1.5 2 civariydiAhmetcan 8+2. Her mevkiden para kazanilir. Dogru transferi yapmak onemli olan. Gidip Rumenlere para gommek buyuk hataymis. Boey perte cikmasa para kazanirdik ondan da. Tutan marketler belli
Chedjou ve Maicon dünyanın en saçma tercihleriydi.Stoperden para kazanmak zor oluyor dedigimden beri
Marcao 15
Kim 18
Ahmetcan 10+2.5a gitti
Nelsson da 18-20ye gidecek gibi.
Şecu maicondan sonra baya uzaktim da stoperler bu sekilde para ediyorsa ayni yoldan devam edilmeli