Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omeragic, Thiaw, Nianzou, Djiku, Hanche-Olsen getirin abi hepsini. Senede iki stoper satarak devammm
Stoperden para kazanmak zor oluyor dedigimden beri
Marcao 15
Kim 18
Ahmetcan 10+2.5a gitti
Nelsson da 18-20ye gidecek gibi.

Şecu maicondan sonra baya uzaktim da stoperler bu sekilde para ediyorsa ayni yoldan devam edilmeli

Marcao 15
Kim 18
Ahmetcan 10+2.5a gitti

Şecu maicondan sonra baya uzaktim da stoperler bu sekilde para ediyorsa ayni yoldan devam edilmeli
Ahmetcan 8+2. Her mevkiden para kazanilir. Dogru transferi yapmak onemli olan. Gidip Rumenlere para gommek buyuk hataymis. Boey perte cikmasa para kazanirdik ondan da. Tutan marketler belli

Marcao 15
Kim 18
Ahmetcan 10+2.5a gitti

Chedjou ve Maicon dünyanın en saçma tercihleriydi.

Lille Chedjou'yu bize çaktıktan sonra 2.5 milyon € Wolfsburg'dan Kjaer'i aldı. O zaman forumda yazıyordum Kjaer'i biz alalım diye ama millet dalga geçiyordu. Chedjou'nun İbrahimoviç'e attığı bacak arasına bakıp bir birlerini tatmin ediyorlardı. Neyse orası ayrı konu.

Maicon direkt kazıktı ama öyle böyle değil. Avrupa'da bundan bir şey olmaz diye köyüne yolladıkları adamı 8 milyon € verip tekrar Avrupa sahnesine çıkarmaya çalıştık. Rezalet bir seçimdi. Acerbi falan derken gidip buna 8 milyon € bastık. O dönemin en boş en kazık transferi Maicon'du. Cenk Ergün veya Tudor kim bu adamı bu paralara onayladıysa getirdiyse yatacak yerleri yok. İki yakaları bir araya gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt