Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4m euro 4 senelik. bence depay gibi adam için çok makul. aşı tutmazsa çine yada ortadoğuya.

Bugüne kadar Çin’e veya Araplara kaç tane 30 yaş üstü ittirebildik biz. Geçiniz efendim juventus modeli yapalım bizde 1+1 zaten Avrupa yok tek kulvar seneye şl ye gitmeden önce kimlerin sözleşmesi bitecek veya son seneye girecek bu kadar da hasret değiliz depay a

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stoper haricinde bi atletik/topsuz koşu atmasını bilen hücumcuya ihtiyacımız var bence.Mertens/yunus/kerem üçü de topu ayağına isteyen adamlar bunların yanına topsuz oyunda iş yapacak bi ekleme yapmamız gerek.

BAD73251-AE01-4F88-8360-525D5D936C7F.webp

Günaydın nöbet

Seferoviçi beğeniyorum.Fakat bize daha net bir golcü lazım.Şu leş anadolu takımlarının defansının içinden geçecek bir adam lazım.en iyi golcü bizde olmalı.
Seferoviç özellikle tek forvet oynadığında çok zorlanıyor.temposuda baya düşmüş.

Şu kurulan kadroya göre seferden bir tık iyi bir golcü gerekiyordu.Bir takım için hiç tartışmasız e önemli mevki.

Muhtemelen böyle bir golcü alınmayacak.Ama bence bu durum bizim için ileride sıkıntı olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Shomurodov opsiyonsuzsa istemem. Opsiyonlu olacaksa sulanalim ama CL icin TS'ye gider gibi

Yahu reis bırakın bir tanede böyle opsiyonsuz olsun.Bu sene şampiyonluk çok önemli..Kaliteli adam olsunda bir tane opsiyonsuz olsun..Anlamsız bir takıntı var bu opsiyon işine.Benim seyrettiğim eldor bu ligin içinden geçer.

Seferoviçi beğeniyorum.Fakat bize daha net bir golcü lazım.Şu leş anadolu takımlarının defansının içinden geçecek bir adam lazım.en iyi golcü bizde olmalı.
Seferoviç özellikle tek forvet oynadığında çok zorlanıyor.temposuda baya düşmüş.

Şu kurulan kadroya göre seferden bir tık iyi bir golcü gerekiyordu.Bir takım için hiç tartışmasız e önemli mevki.

Muhtemelen böyle bir golcü alınmayacak.Ama bence bu durum bizim için ileride sıkıntı olur.

Ben şahsen batshuayi tarzı adam isterim fizikli güçlü batsıhayi gol yolları da sorunlu o tarz bi adam olabilir bize

seferovicten daha iyisi bize neden gelsin hocam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt