Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en aptal medyası.

Bir tane iş bilmez kuyuya taş attı hala herkes 21 yabancı diyordu.

Okuduğunu anlamaktan aciz insanlar gazeteci olmuş.
Bunun tam mevzusu nedir? Sadece biraz kulak ucu ile dinlediğim kadarı ile takımda 21 tane yabancı oyuncu olabilir ama 14 tanesi oynayabilir, saha içerisinde de 8 yabancı oyuncuya izin verilecektir diye anladım. Anlamadığım ise şu. 14 Yabancı oyuncuya mı sadece lisans çıkartılabiliyor. Bu kural sadece her fazla oyuncu için istenilen 500.000 TL nin alınmayacağını mı vurguluyor?

Anadolu topçusu Evander gelmesin.
2 m euroluk adama 7m euro bonservis çekiyorlar.

midstjö'nün son maçta yaptığını yapamayacak adama 7 m euro bayılmak... yok mu yetenekli 3 m euro civarına alınabilecek bir adam. madem fırsat transferi kovalıyoruz ya boşta olan yıldız ama yaşlı adam alın yada maliyetsiz ama genç yetenek alın.

mesela nelssona verilen bonservis ve risk de çoktu burada herkes isyan etmişti ama tuttu. bu her zaman olmaz. bu bedeller çok yüksek birine 7m euro veriyorsan o adamın iyi liglerde birşey yapmış olmasını tercih ederdim açıkcası.

Bunun tam mevzusu nedir? Sadece biraz kulak ucu ile dinlediğim kadarı ile takımda 21 tane yabancı oyuncu olabilir ama 14 tanesi oynayabilir, saha içerisinde de 8 yabancı oyuncuya izin verilecektir diye anladım. Anlamadığım ise şu. 14 Yabancı oyuncuya mı sadece lisans çıkartılabiliyor. Bu kural sadece her fazla oyuncu için istenilen 500.000 TL nin alınmayacağını mı vurguluyor?
Evet 14 tanesi kadronds oluyor sadece ama sözleşmesi devam eden oyuncularin da lisansını çıkartabiliyorsun ama oynatamıyorsun olay bundan ibaret

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilerde zaten oynamaz, sergio ile kiyas olur oda o pozisyon icin yeterli. Tek eksigimiz ön tarafta oyunu kurabilen domine eden lider bi orta saha kanatlari besleyen. Onuda okan istemiyor cünkü false 9 ile mertensi oynatacak.
Bu kadroda mevcut durumu ile Kerem sıkıntı. Çok top kaybediyor, bencil oynuyor, topu eziyor, pas hataları fazla. Bunları acil olarak iyileştiremezse yerine biri düşünülmeli. Atakları bayıltıyor çok. Bazen ara ara iyi hareket yapacak, şut atacak diye kadroda tutmak fazla iyimser olur. Yerli kontenjanı sorun. Yerli işini başka pozisyon ile çözebilirsek. Kerem yedek oturur

Evet 14 tanesi kadronds oluyor sadece ama sözleşmesi devam eden oyuncularin da lisansını çıkartabiliyorsun ama oynatamıyorsun olay bundan ibaret

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oynatamıyorsun derken? Atıyorum biz Antalya maçında oynatamadık 14 kişilik esame listesi yüzünden ama saaktlık vs gibi bir şey oldu Giresun maçında esame listesine koyabiliyor muyuz bir önceki maçta kadroya almadığımız yabancıyı? Zira lisans çıkartılabiliyorsa hangi maça hangi lisans verilirse onu oynatabilmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt