Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 seneden fazladır 35 kişiye izin veriliyor, pandemi dönüşünde verildi o karar.

+3 genç yabancı konusuyle ilgili duyuru Mayıs ya da Haziran gibi yapıldı yani o da biliniyordu burada sayısız kez muhabbeti oldu ki o 3 yabancı da önceki kuraldaki 14 yabancıdan 1inin genç olmasıyla da eş değer yani 4 yabancı o genç oyuncu koşuluna uymalı.

Duyuru bu :

Ekli dosyayı görüntüle 173087

İlgili dosyadaki ilk metin de bu.

Ekli dosyayı görüntüle 173086

21 nerden çıkıyor anlatır mısın?
Yazanın ifadeleri çelişiyor işte. En fazla 17 yabancı kullanabiliyorsan 35'te 18 yerli olması zorunludur. Onlar 14 yazmış. 14 yerli zorunlu ise geri kalanı zorunlu değildir mantıken. Suç bu garabetteyken okuyanlara başka yerinden anlamış muamelesi yapmak doğru gelmiyor bana. Saçmalığı ve çelişkiyi aklamış oluyoruz.

Elbet bi gün gelebilir diyelim reis :D
lemina-galatasaray-yeni-forma-1.JPG

Yazanın ifadeleri çelişiyor işte. En fazla 17 yabancı kullanabiliyorsan 35'te 18 yerli olması zorunludur. Onlar 14 yazmış. 14 yerli zorunlu ise geri kalanı zorunlu değildir mantıken. Suç bu garabetteyken okuyanlara başka yerinden anlamış muamelesi yapmak doğru gelmiyor bana. Saçmalığı ve çelişkiyi aklamış oluyoruz.
35 zorunlu mu

Gazeteci olduğunu iddia eden birisinin belirsiz bir noktayı kendisinin yoruma göre ifade etmemesi gerekiyor çünkü yabancılarla ilgili kısım çok net, özel olarak 14 üstü şu koşullarda 17ye kadar demişler.

Gazeteci olduğunu iddia eden birisinin belirsiz bir noktayı kendisinin yoruma göre ifade etmemesi gerekiyor çünkü yabancılarla ilgili kısım çok net, özel olarak 14 üstü şu koşullarda 17ye kadar demişler.
Ben o kişiyi okumamıştım ama ondan bağımsız böyle anlayanlar da olabilir diye düşündüm. ANÇ de mesela isyan etmiş. Neticede çok saçma bir şey olacaktı 21, en azından onu yapmamışlar ama biraz daha özenli olmaları lazım talimatlarda.

Mertens son 3 sezondur 1500 dk civarı oynamış. Bu ortalama 16-17 maç eder. 35 yaşındayken bunun iki katını bizde yapmasını bekleyemeyiz. O yüzden ya Emre Akbaba'yı Mertens'le eş süre oynatacağız ya da Evander tarzı bir on numara bekleyeceğiz.

Ben Evander ya da o tarz forvet arkası bir oyuncunun geleceğini düşünüyorum.

Ilk 11imiz buyuk ölcude tamamlandigi icin şu an sulailem rahat şekilde takiliyorum ve sadece maclari bekliyorum

Bundan sonrasi firsat transferi kovalanir, gönderilecekler gider ve nelssonun durumuna göre aksiyon alinir. Ben yönetime guveniyorum. Sizde öyle yapin

vestergaard kolpa mı, doğru mu? basket takımında 4 numara oynatırız diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt