Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.764
- 37.195
- 3.798
Bunlar yapmadığı açıklamayı yapmış gibi koyabiliyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar yapmadığı açıklamayı yapmış gibi koyabiliyor.
Artık Sampdoria maçlarına bakacaz reis1-2 sene sonra takımımızda görmek isteriz
![]()
Yazanın ifadeleri çelişiyor işte. En fazla 17 yabancı kullanabiliyorsan 35'te 18 yerli olması zorunludur. Onlar 14 yazmış. 14 yerli zorunlu ise geri kalanı zorunlu değildir mantıken. Suç bu garabetteyken okuyanlara başka yerinden anlamış muamelesi yapmak doğru gelmiyor bana. Saçmalığı ve çelişkiyi aklamış oluyoruz.1 seneden fazladır 35 kişiye izin veriliyor, pandemi dönüşünde verildi o karar.
+3 genç yabancı konusuyle ilgili duyuru Mayıs ya da Haziran gibi yapıldı yani o da biliniyordu burada sayısız kez muhabbeti oldu ki o 3 yabancı da önceki kuraldaki 14 yabancıdan 1inin genç olmasıyla da eş değer yani 4 yabancı o genç oyuncu koşuluna uymalı.
Duyuru bu :
Ekli dosyayı görüntüle 173087
İlgili dosyadaki ilk metin de bu.
Ekli dosyayı görüntüle 173086
21 nerden çıkıyor anlatır mısın?
35 zorunlu muYazanın ifadeleri çelişiyor işte. En fazla 17 yabancı kullanabiliyorsan 35'te 18 yerli olması zorunludur. Onlar 14 yazmış. 14 yerli zorunlu ise geri kalanı zorunlu değildir mantıken. Suç bu garabetteyken okuyanlara başka yerinden anlamış muamelesi yapmak doğru gelmiyor bana. Saçmalığı ve çelişkiyi aklamış oluyoruz.
Gazeteci olduğunu iddia eden birisinin belirsiz bir noktayı kendisinin yoruma göre ifade etmemesi gerekiyor çünkü yabancılarla ilgili kısım çok net, özel olarak 14 üstü şu koşullarda 17ye kadar demişler.Yazanın ifadeleri çelişiyor işte. En fazla 17 yabancı kullanabiliyorsan 35'te 18 yerli olması zorunludur. Onlar 14 yazmış. 14 yerli zorunlu ise geri kalanı zorunlu değildir mantıken. Suç bu garabetteyken okuyanlara başka yerinden anlamış muamelesi yapmak doğru gelmiyor bana. Saçmalığı ve çelişkiyi aklamış oluyoruz.
Değil. Azaltırsan yerli zorunluluğu da ona göre azalır. Yani çok kötü ifade etmişlerken temel suç okuyanda değil yazandadır. Onu ifade etmek istedim sadece.35 zorunlu mu
Ben o kişiyi okumamıştım ama ondan bağımsız böyle anlayanlar da olabilir diye düşündüm. ANÇ de mesela isyan etmiş. Neticede çok saçma bir şey olacaktı 21, en azından onu yapmamışlar ama biraz daha özenli olmaları lazım talimatlarda.Gazeteci olduğunu iddia eden birisinin belirsiz bir noktayı kendisinin yoruma göre ifade etmemesi gerekiyor çünkü yabancılarla ilgili kısım çok net, özel olarak 14 üstü şu koşullarda 17ye kadar demişler.
Torreira'dan sonra gözümüz görmez daha Lemina'yı
Benim gözüm Lemina'da ama reisTorreira'dan sonra gözümüz görmez daha Lemina'yıBiri 3000 dakikalık oyuncu diğeri 2000. Kadroya derinlik katsın diye almak da lüks olurdu.
Nerede konuşmuş?
Fotomaç girmiş haberi ilk, güvenilir gelmedi.Nerede konuşmuş?
Alip en kötu kiralayalimIlgimiz vardi diye hatirliylrum.![]()
Úmaro Embaló - Spelersprofiel
Úmaro Embaló, 25, uit Portugal ➤ NK Kustosija Zagreb, sinds 2025 ➤ Rechtsbuiten ➤ Marktwaarde: - ➤ * 6 mei 2001 in Bissau, Guinee-Bissauwww.transfermarkt.nl
Embalo Benfica'dan gonderilmis, suan bos gozukuyor. 21 alt kuralindan kullanabiliris aslinda.