Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nellson ne kadar iyi olursa olsun, Sevilla kaça satarsa satsın ki TR den çıkan oyuncuya 15-20 falan gayet iyidir. Bir senede bu kadar kar çok iyi bence. Kaldı ki burda 17-18 e verilir mi yaa diyenler aynı oyuncuya şu an biz 10 versek çüş derler. Ki dediler de gelirken 4 milyonluk marcaoya bile dendi. Hiç düşünülmeden sayılmalı yerine yine aynı profil adam alınıp kapatılmalı.

N
nelson top ayağına değdikçe samiyendeki herkes tarafından şiddetli bir şekilde ıslıklanmalıdır.
Bundan kulübün ne gibi faydası olacak. Nelssonu ihtar mı etmiş olacağız. Nelssonun şuan ıslıklanmayı gerektirir herhangi bir davranışı olmadı ki. Gitmek isteyebilir ama profesyonellik dışı bir eylemi yok

nellson iyi veya kötü.. bir an önce en az 20 artı+3 bonus getirsin gitsin.. bizde işimize bakalım.. adam timura ben gidecem demiş, önümü kesmeyin demişse uzatmanın faydası yok yerine iyi bir adam alalım. zaten kalsaydı da alacaktık.. giderse ikiye çıkarırız alacağımız adam sayısını..

Nelsson ıslıklanmaz falan abartmayın :d Oyuncunun sevilla gibi Real Madrid'in Barcelona'nın dibindeki klübe gitmeyi istemesi kadar doğal bi şey yok.Bizim de 4 yıllık kapı gibi kotnratımız var orta yolu bulunur diye düşünüyorum.

Nelsson orda performans gösterirse, ve Ingilizlerden biri gelecek sene istedigi stoperi alamayip panike girerse, Monchi Nelssonu onlara 1 sene sonra 40a cakar diye düsünüyorum.

erden timur beyin hem marcao hem de nelsson transferleri öncesi garip ve yersiz açıklamalarını anlamlandıramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt