- 27 Ocak 2010
- 139.590
- 105.958
- 5.648
bugün kopenhag'dan bize yazılsa ben hala sorgularım 7m verilir mi diyeBu aşamayı da geçtiğimize göre
Sıradaki aşama: 14 milyon iyi para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün kopenhag'dan bize yazılsa ben hala sorgularım 7m verilir mi diyeBu aşamayı da geçtiğimize göre
Sıradaki aşama: 14 milyon iyi para
Organize bir şekilde planlanmasa bile muhakkak sövenler olacaktır.nelson top ayağına değdikçe samiyendeki herkes tarafından şiddetli bir şekilde ıslıklanmalıdır.
fiyati da biraz biz dusurelim diyorsun
8 milyona satariz artik adami
Organize bir şekilde planlanmasa bile muhakkak sövenler olacaktır.
Bu nasıl bi muhabbet yav
İlla organize olunsun diyorsun yanii??bence yanlış 1 hareket olur

Bu nasıl bi muhabbet yav

Giresun maçında alt tribünde yerimi alacağımOrganize bir şekilde planlanmasa bile muhakkak sövenler olacaktır.
Tamambugün kopenhag'dan bize yazılsa ben hala sorgularım 7m verilir mi diye
Sahaya puro attığın anı dört gözle bekleyeceğim.Giresun maçında alt tribünde yerimi alacağım
Bizim yönetime tek bir sorum var:
Sürekli topçuları ayartıp bize musallat eden ve ucuza koparmaya çalışan o keli fifaya şikayet etmek için neyi bekliyorsunuz. Marcao olayında dedik taviz vermeyin diye, bugün nelson yarın başka biri dolandırıcı herif kaynağı bulmuş sömürüyor resmen
Vasatnelsson'a 18-20 milyon verilirse dehlenmeli sahada hiç bir ekstresi yok olum dümdüz stoper