- 6 Eylül 2014
- 94.326
- 65.094
- 4.608
Emin Bayram Kaandan daha iyi be kardesim. O cocukta 11 oynayacak potansiyel de görüyorum ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen sonrası onun etkisi oldu 433 karakterli bir takım Napoli ve Mertensle 4leseler de 3e dönmüşler genelde.Mertens son 3 sezondur 1500 dk civarı oynamış. Bu ortalama 16-17 maç eder. 35 yaşındayken bunun iki katını bizde yapmasını bekleyemeyiz. O yüzden ya Emre Akbaba'yı Mertens'le eş süre oynatacağız ya da Evander tarzı bir on numara bekleyeceğiz.
Ben Evander ya da o tarz forvet arkası bir oyuncunun geleceğini düşünüyorum.
Herifin maaşını ödememişsek o sıkıntı olur sadeceNelsson'da düşünüyorum düşünüyorum, Galatasaray'ın elini zayıflatacak tek bir şey bulamıyorum. Yeni sezon planlamasına Nelsson'la devam. Sıfır panik yapmalı yönetim.
Hem 8 Hem 10 muşHamsigücü Bardhi'yi açıklayacak herhalde. Kalp yapmışlar.
Öyle değil Sevilla'da tutunabilir, oradan üste çıkarsa orada tutunamaz demek istedim.Yok kötü dedin demedim. Boldladığım yerde ki cümlene katılmıyorum. Gidecek ve tutanamayacak olayına. Yaşayıp göreceğiz. Ben iyi bir profesyonel olduğunu düşünüyorum bu arada.
An angry Nelsson mu
O nasıl ifade lan
Sende ki bu Nelsson nefretinin altında yatan sebebi açıkla artık!Nelson'u gönderip yeni wonderkidimiz Malick'i alma vakti geldi de geçiyor.
Tam imparatudor hocama layık transfer. Eminiz ki hocam kendisinden adeta bir tolga ciğerci performansı alacaktır.Slimani Marsilya'da diyolar![]()
Emre hocam iyi takım kuruyor üstad
Birkaç yıldır takım 3 merkezli 4-3-3 oynadığında yedek kalmış, çift forvete geçildiğinde genelde 11 başlamış. Ama yedek olduğu hemen her maçta da oyuna girmiş. Bence Napoli nasıl kullandıysa biz de öyle kullanacağız. 1500 civarı dakikayla çift haneli gol katkısı verir tahminim.Osimhen sonrası onun etkisi oldu 433 karakterli bir takım Napoli ve Mertensle 4leseler de 3e dönmüşler genelde.
Geçen sene ve öncesi ok ama ondan önceki sene niye öyle olmuş acaba.
Bir tık fazla oynatabiliriz tempoyu düşünürsek ama bence de ekonomik kullanılmalı.Birkaç yıldır takım 3 merkezli 4-3-3 oynadığında yedek kalmış, çift forvete geçildiğinde genelde 11 başlamış. Ama yedek olduğu hemen her maçta da oyuna girmiş. Bence Napoli nasıl kullandıysa biz de öyle kullanacağız. 1500 civarı dakikayla çift haneli gol katkısı verir tahminim.