Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens son 3 sezondur 1500 dk civarı oynamış. Bu ortalama 16-17 maç eder. 35 yaşındayken bunun iki katını bizde yapmasını bekleyemeyiz. O yüzden ya Emre Akbaba'yı Mertens'le eş süre oynatacağız ya da Evander tarzı bir on numara bekleyeceğiz.

Ben Evander ya da o tarz forvet arkası bir oyuncunun geleceğini düşünüyorum.
Osimhen sonrası onun etkisi oldu 433 karakterli bir takım Napoli ve Mertensle 4leseler de 3e dönmüşler genelde.

Geçen sene ve öncesi ok ama ondan önceki sene niye öyle olmuş acaba.

Bu puşt Sevilla’20 ye çok diyorsa defol git bundam sonra 25 milyon çıkış maddesini getirmeden gelme denmeli

Yok kötü dedin demedim. Boldladığım yerde ki cümlene katılmıyorum. Gidecek ve tutanamayacak olayına. Yaşayıp göreceğiz. Ben iyi bir profesyonel olduğunu düşünüyorum bu arada.
Öyle değil Sevilla'da tutunabilir, oradan üste çıkarsa orada tutunamaz demek istedim.

Sevilla oyuncuların kusurlarını örtebilen bir takım, fiziksel düşüş yaşamazsa orada oynar.

An angry Nelsson mu

O nasıl ifade lan
AC960136-8C50-4B8F-88BA-D9328A79CDB0.webp

4 yıllık kapı gibi sözleşmesi ve kendini yedi düvele ispatlayacağı DK şansı var. Yaşı genç, maaşı ise bütçemize uygun. Bu maslahatı sırf gitmek istiyor diye aleyhimize çevirirsek çok yazık olur. Marcao'dan gelen bedel ekseriyetle beklentilerin altında kaldı zaten, Nelsson'dan ötürü benzer duruma düşmemeliyiz.

Osimhen sonrası onun etkisi oldu 433 karakterli bir takım Napoli ve Mertensle 4leseler de 3e dönmüşler genelde.

Geçen sene ve öncesi ok ama ondan önceki sene niye öyle olmuş acaba.
Birkaç yıldır takım 3 merkezli 4-3-3 oynadığında yedek kalmış, çift forvete geçildiğinde genelde 11 başlamış. Ama yedek olduğu hemen her maçta da oyuna girmiş. Bence Napoli nasıl kullandıysa biz de öyle kullanacağız. 1500 civarı dakikayla çift haneli gol katkısı verir tahminim.

Birkaç yıldır takım 3 merkezli 4-3-3 oynadığında yedek kalmış, çift forvete geçildiğinde genelde 11 başlamış. Ama yedek olduğu hemen her maçta da oyuna girmiş. Bence Napoli nasıl kullandıysa biz de öyle kullanacağız. 1500 civarı dakikayla çift haneli gol katkısı verir tahminim.
Bir tık fazla oynatabiliriz tempoyu düşünürsek ama bence de ekonomik kullanılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt