Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.154
- 51.161
- 3.683
Bu nasıl bi muhabbet yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ImkansizNelson'u gönderip yeni wonderkidimiz Malick'i alma vakti geldi de geçiyor.
Noldu emine yav. Ne bi aciklama ne bisey. Öldumu cocukEmin Bayram Kaandan daha iyi be kardesim. O cocukta 11 oynayacak potansiyel de görüyorum ben
Merhaba hocam, Telles transferi ve Kounde satışından dolayı tebrik ediyorum takımınız doğru yolda.nelson top ayağına değdikçe samiyendeki herkes tarafından şiddetli bir şekilde ıslıklanmalıdır.
Merhaba hocam, Telles transferi ve Kounde satışından dolayı tebrik ediyorum takımınız doğru yolda.
Etliye sütlüye karışmıyor ırkına tükürdüğüm.nelsson'a 18-20 milyon verilirse dehlenmeli sahada hiç bir ekstresi yok olum dümdüz stoper
nelson top ayağına değdikçe samiyendeki herkes tarafından şiddetli bir şekilde ıslıklanmalıdır.
Bu aşamayı da geçtiğimize görenelsson'a 18-20 milyon verilirse dehlenmeli sahada hiç bir ekstresi yok olum dümdüz stoper
fiyati da biraz biz dusurelim diyorsunnelson top ayağına değdikçe samiyendeki herkes tarafından şiddetli bir şekilde ıslıklanmalıdır.
Kiralık değil mi?Ohaaa başakşehir Bertnard Traore yi almış
Nelsson için de spaces yayını açılsın hepimizden özür dilesin.
Kanka millet şu an thiago silva gibi görüyor herifi öyle demenelsson'a 18-20 milyon verilirse dehlenmeli sahada hiç bir ekstresi yok olum dümdüz stoper