Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam kadroyu şekilendiriyoruz oyunculara talipler geliyor. Kerem falan gidersen sıkıntı gene

sineklerle uğraşmaktansa bataklığı kurutmak lazım artık. gs taraftarı o beleşçi kele sosyal medyadan haddini bildirmeli ki bidaha kapımızın önünden bile geçmesin
Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün Sevilla'nın Nelsson teklifini yönetime iletti,
Erden Timur devreye girdi. "Marcao'da yaşananlar Nelsson'da olmaz. Victor'u götürmek istiyorsanız Monchi beni arasın!"

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün Sevilla'nın Nelsson teklifini yönetime iletti,
Erden Timur devreye girdi. "Marcao'da yaşananlar Nelsson'da olmaz. Victor'u götürmek istiyorsanız Monchi beni arasın!"
marcao pazarlığını cenk mi yaptı acaba. birinin monchi keline bir dur demesi lazımdı

Kerem 10m euroya satilir her turlude yabanci siniri sıkınti.He birde nice anca 5 6 m euro teklif eder.

Sevilla keliyle bizim keli kafa kafaya tokuşturalım. Erden reis yaparsın sen.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Knk ben bu elemanı hiç istemem bilirsin fakat Antalya maçında berkan ve akbabayı görünce hem 8 hem 10 yedeklediği için biraz olumluyum. Başka bir isimde çıkmıyor Okan hocada istiyor deniliyor. 3–4 alınacaksa pek ses etmem. Bizim orta saha tamamen yabancı olmalı berkan, taylan, akbaba ya çok zorda kalınca iş düşmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt