Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.280
- 18.304
- 1.998
Olabilir.Cakmalari orjinal diyemi sattilar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir.Cakmalari orjinal diyemi sattilar
Katilmiyorum, kerem torreira gelmeden en pahali oyuncumuzdu. O olmasaydi suan belkide 2 ligte debeleniyorduk. Gelen yildizlari bile onun sayeside izleyebiliyorsun. Takimin en pahali oyucusunu yedek oturtmak sirf kisiligini begenmemekten kaynaklaniyor. Iste bu yüzden oyun kurabilen domine eden lider vasifli bi orta saha cüknkü ozaman kanatlar kendi kendine pozisyon yaratmak mecburiyetinde kalmiyor ve fazla top kaybi yasamaz. Sonucta acikta oynayan bi oyuncu kendisi, birseyler deneyip riske girecek. Garanti pas atsa suna bak nekadar düz oyuncu denilir. Bu gidisle bonservisini eriteceksiniz para da kazanamicagiz kendinden. Destek olmuyorsaniz köstek olmayin, takimda istemiyorsan bile bu durusla ancak zarar ederek satarsin.Bu kadroda mevcut durumu ile Kerem sıkıntı. Çok top kaybediyor, bencil oynuyor, topu eziyor, pas hataları fazla. Bunları acil olarak iyileştiremezse yerine biri düşünülmeli. Atakları bayıltıyor çok. Bazen ara ara iyi hareket yapacak, şut atacak diye kadroda tutmak fazla iyimser olur. Yerli kontenjanı sorun. Yerli işini başka pozisyon ile çözebilirsek. Kerem yedek oturur
Halay çeken Depay buna da ikna olabilir.depayın sırtındaki dövmeye ithafen : kader seni bize yazmış deyip ikna edelim.
halay da mı çekiyor, kesin döneri de çok seviyordur. bastırıp ikna edelimHalay çeken Depay buna da ikna olabilir.
Bu abazanlarla uğraşıyoruz renkttaş. Beni de bazen kandırıyorlar ama hemen aklım başıma geliyor neysekiHaklı bir istek olduğunu düşünüyorum zannımca, sizin adınıza da kendimi ortaya attım.
Döner sevmeyen vurduruyordur diyebilir miyiz peki?halay da mı çekiyor, kesin döneri de çok seviyordur. bastırıp ikna edelim
Böyle bir kelime yokisteklilik mi
ne kolpalayacaklarını şaşırdılar artık.isteklilik mi
Evander..
günter - malick alayım hemennaci 1 yerli 1 yabancı stoper diyor
kaan-denayergünter - malick alayım hemen