Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son haftaya da dikkat cekmişti erden timur,6-7 agustos haftasından sonra.ortasahaya aquar veya ndombele,kanada da nicolas pepe isterim
Kimseye gitmezlerse 1 Eylul'de ikna edebiliriz bu isimleri. Ndombele ve Pepe kiralik olur opsiyonlari da pek gercekci olmaz, maaslari da bir tik keyif kacirir ama kafalarsak ileride devam edebiliriz de bu adamlarla

Bizimkiler bence yaratici orta saha olarak firsat transferi kovaliyor olabilirler. O yuzden Evander'de frene basilmistir -- bir acelesi kalmadi artik bence cunku, son gunler beklenebilir. Yani cok ucuk ornek tabii ama ornegin Ziyech artik Milan'i beklemeyecekmis baska kulupler bakiyormus. Ndombele, Aouar, Rafinha, Ceballos vs. bir suru firsat cikabilir.

Kanatta da benzer firsatlar cikacaktir. Ornegin dun konusmustuk Nicolas Pepe bence ayrilacak. Yine Hudson-Odoi Chelsea'den ayrilmak istiyomus vs.
Hakim’i kiralasak cok iyi olmaz mi yav?

Stoper olarak haber yok mu ayrilmak istiyor vs gibi?

Aslinda son maca kadar cok isteniliyodu herkes youtube den izlemisti ama benfica macini cogumuz izledik ve nasil bir futbolcu oldugunu gördük

Ben kendisini izlemedim hiç. Ama 4 senedir bu takımda sanırım. En son İnter Miami istemiş galiba. Böyle bir adamın çok iyi oyuncu çıkması zor gözüküyor. Potansiyeli yüksek olsaydı Danimarka’da o kadar uzun süre oynamazdı diye düşünüyorum. Bizim forumda da 3 senedir almamız için yalvaranlar var. Bakalım. Ben çok sıcak değilim bu transfere. Şu anda stoper daha öncelikli bir transfer benim için.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ben kendisini izlemedim hiç. Ama 4 senedir bu takımda sanırım. En son İnternet Miami istemiş galiba. Böyle bir adamın çok iyi oyuncu çıkması zor gözüküyor. Potansiyeli yüksek olsaydı Danimarka’da o kadar uzun süre oynamazdı diye düşünüyorum. Bizim forumda da 3 senedir almamız için yalvaranlar var. Bakalım. Ben çok sıcak değilim bu transfere. Şu anda stoper daha öncelikli bir transfer benim için.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Danimarka ligini burda kimsenin takip ettigini düsünmüyorum issiz olan insanin bile okadar bos vakti olamaz herkes kisa video görüntüleri izleyip yorum yapiyo, alirsak umarim faydali olur

Hakim’i kiralasak cok iyi olmaz mi yav?

Stoper olarak haber yok mu ayrilmak istiyor vs gibi?
Harika olur ama Chelsea ikna olursa Man Utd alir gibi. Chelsea lig disina satma konusunda israrci olursa ya indirimle Milan'a verir ya da son anda birileri cikar alir. Ama bu tarz transfer surecleri uzayip suruncemede kalirsa 1 Eylul'de o tarzi bir kiralama firsati cikabilir tabii, Ziyech olmaz baskasi olur o manada yazdim o postu.

Stoper piyasasi cok hareketli oldugu icin ve Avrupa'nin yarisi stoper baktigi icin pek oyle bir durum yok. Yildiz stoper diyebilecegimiz ve ayrilacagi konusulan bir tek Boateng ve Bailly var, onlar da artik ne kadar yildiz tartisilir. Lindelöf ayrilabilir anladigim kadariyla ama o da zaten bize dusmez, bi de Chelsea'den Malang Sarr var.

Harika olur ama Chelsea ikna olursa Man Utd alir gibi. Chelsea lig disina satma konusunda israrci olursa ya indirimle Milan'a verir ya da son anda birileri cikar alir. Ama bu tarz transfer surecleri uzayip suruncemede kalirsa 1 Eylul'de o tarzi bir kiralama firsati cikabilir tabii, Ziyech olmaz baskasi olur o manada yazdim o postu.

Stoper piyasasi cok hareketli oldugu icin ve Avrupa'nin yarisi stoper baktigi icin pek oyle bir durum yok. Yildiz stoper diyebilecegimiz ve ayrilacagi konusulan bir tek Boateng ve Bailly var, onlar da artik ne kadar yildiz tartisilir. Lindelöf ayrilabilir anladigim kadariyla ama o da zaten bize dusmez, bi de Chelsea'den Malang Sarr var.
Boateng daha mantikli duruyor.

Bailly Luyindama’dan iyi midir acaba? Gecen sene az maca cikmis ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt