Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica Dünyanın en iyi kanat oyuncusu değil
Rashica Dünyanın tek mücadele eden kanat oyuncusu da değil

Ayrıca Boey gibi bir adamımız var sağ bekte . Bırakın da Açıkta ki adam biraz daha hücumcu olsun
Tete tutarsa orada , daha fazla skor katkısı yaparsa daha yararlı bir iş

Defansı yapması gereken maçlarda Şampiyonlar Ligi maçları olur ki onda da zaten sorumluluk alıp yardıma gelecektir

Sol Kanatta da Kazımcan'la defansif , Angelino ile ofansif oynayabilirsin
Defansif oynaman gereken maçta Kazım'la çıkarız.Ofansif oynanması gereken de Angelino

Önündeki oyuncu buna göre şekillenir ki ben her iki kanatta da oynayabilen bir rashica tarzı adam bekliyorum yönetimden

asıl sorun 8 numara ve 10 numara bölgelerinde burada ki oyuncuları takım olgusuna göre seçersek hala büyük favoriyiz.

Zaha ve tetede 80.000-56 000 twit atan fbliler vardi,bunlar cok bostu.ramos icin biz bunu yapıyoruz su an,ramosa deger ama rashica icin gereksiz sizlanip,ramos deyip ortsaha icin baski kurmamak rezilliktir
Sana mı sorucaz kimin için sızlanacağımızı
Sergen

Rashica gibi vasatlara inat a kalite oyuncu istiyoruz erden abi
Screenshot_20230816_105844_Parallel Space 64Bit Support.jpg

Gala source eskiden iyi kaynaktı ama mahmut recevik varken,şimdi kimden alıyorlar haberleri o muhim.paredesin Roma yapmadan yeniden haber gönderdiğini,fbnin listemizde olan jorginho,fred ve paredese teklif yaptigini ve son olarak ramosla anlaştığımızı bana bile söylüyorlar

Kayseri maçı ve dünkü mac sinir bozucu evet ama zaten turlamistik.dun emin,kaan ayhan,angelino ve icardi için güzel maçtı.rashica sizi alt üst etti ama anlamsiz,yerine gelecek adam çok iyi olacak eminim

okan buruk takımıyla maçların yüzde 90ını kazanmış

şu an için maç maç eleştiri anlaşılır da yerine hoca bakmak kusura bakmayın mallıktır

ergenler hocayı da değiştirmek istiyor diye hoca değiştirecek halimiz yok

rashicanın olmaması hocanın da dahil olduğu bir olan çerçevesinde ise yapacak bir şey bakıp göreceğiz

ama hoca istediği halde alınmadıysa o kalkık götler bize yazık eder

Sergio Ramos an itibariyle biz dahil kimseyle anlaşmadı ama bu iş başka yere gidiyor.

Rashica'ya seni almaktan vazgeçtik denmiş. Neden böyle dendi, hani isteniyordu, yine yıldız kovalanacak diye mi istenmedi aklım almıyor...
Kanka bırak artık duyum işini en azından bu mecrada. Twitter'dan devam et ,burada kendi itibarını zedeliyorsun.

Siopis boşa çıkmış yedeğe alalım. Sağ kanada adam almaya gerek kalmadı zaten

Edit: ts ligden bir takıma giderse 2 milyon öder maddesi koymuş olmaz o zaman

Eğer guendouzi veya o tarz bir adam alınacaksa tete varken rotasyon yönetimi, takımın ihtiyacı acısından 10 numara karakterli bir kanat oyuncusu (feg-ghezzal-berghuis) bize rashica'dan daha iyi gidecektir. Yıldız tutkumuz, beş benzemezle ilgilenmemiz bizi geriyor ama zaten rachica'dan daha iyisi bulunursa alınacagı tease edilmisti. Umarım artık biraz kadro mimarisi öne cıkar da bizde olmayan oyun kurucu kanat gelir.

Yabanci oyuncu sayisi izin veriyorsa Siopis fena olmazdı. Torreiranin yedeği yok, yedek icin de dogru duzgun yerli alternatif de yok.

Bir kisim Rashica yi istiyordu diger kisim alternatifleri vardir diyordu bunlar normal ve dogal. Benim anlam veremedigim nokta su sezon basindan beri her firsatta Erden Timura, Okan Buruka ve Teknik ekibe güvenin diye yola cikan arkadaslar Rashica yatinca yangin cikartiyor. Bende bunu anlamiyorum.

Net olarak Rashica yi isteseydik alirdik düsüncesindeyim. Aksi takdirde Okan Hoca ile Erden Timur arasinda gecen iletisim pek de uyumlu olmadigi anlamina geliyor cünkü.

Sahsi fikrim gecen sezondan beri degismedi. Rashica iyi ama olmazsa olmaz diyecegimiz bir oyuncu degil ve kesinlikle yerini doldurabilecegimiz bir isim. Rashica nin yerine en az onun kadar defans katkisi verecek bir isim olmasi gerektigini de düsünmüyorum bu arada. Dogru orta saha kurgusu Torreira-box to box 8 ile bu acik cok net bir sekilde kapanir.

Bu da ne analama gelir? Tete, Zaha ve Kerem gibi skoru düsünen kanat oyuncularimiz tam olarak bu göreve odaklanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt