Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.471
- 918
- 1.853
Rashica Dünyanın en iyi kanat oyuncusu değil
Rashica Dünyanın tek mücadele eden kanat oyuncusu da değil
Ayrıca Boey gibi bir adamımız var sağ bekte . Bırakın da Açıkta ki adam biraz daha hücumcu olsun
Tete tutarsa orada , daha fazla skor katkısı yaparsa daha yararlı bir iş
Defansı yapması gereken maçlarda Şampiyonlar Ligi maçları olur ki onda da zaten sorumluluk alıp yardıma gelecektir
Sol Kanatta da Kazımcan'la defansif , Angelino ile ofansif oynayabilirsin
Defansif oynaman gereken maçta Kazım'la çıkarız.Ofansif oynanması gereken de Angelino
Önündeki oyuncu buna göre şekillenir ki ben her iki kanatta da oynayabilen bir rashica tarzı adam bekliyorum yönetimden
asıl sorun 8 numara ve 10 numara bölgelerinde burada ki oyuncuları takım olgusuna göre seçersek hala büyük favoriyiz.
Rashica Dünyanın tek mücadele eden kanat oyuncusu da değil
Ayrıca Boey gibi bir adamımız var sağ bekte . Bırakın da Açıkta ki adam biraz daha hücumcu olsun
Tete tutarsa orada , daha fazla skor katkısı yaparsa daha yararlı bir iş
Defansı yapması gereken maçlarda Şampiyonlar Ligi maçları olur ki onda da zaten sorumluluk alıp yardıma gelecektir
Sol Kanatta da Kazımcan'la defansif , Angelino ile ofansif oynayabilirsin
Defansif oynaman gereken maçta Kazım'la çıkarız.Ofansif oynanması gereken de Angelino
Önündeki oyuncu buna göre şekillenir ki ben her iki kanatta da oynayabilen bir rashica tarzı adam bekliyorum yönetimden
asıl sorun 8 numara ve 10 numara bölgelerinde burada ki oyuncuları takım olgusuna göre seçersek hala büyük favoriyiz.